Forum › Białołęka
Świnie z SLD wprowadzaja biopaliwa
# Mateusz 18.11.2003 08:16 |
|
Stało sie mamy biopaliwa bez ustawy o kontroli paliw. Lobby związane z Gudzowatym (przyjaciel Kwaśniewskiego) zwyciężyło.Będziemy lać do baków paliwowy syf.
|
Gonzo-reaktywacja 18.11.2003 09:43 |
|
Po pierwsze (e nie będzie drugiego bo nie chce mi się pisać) to mam pytanie, PO CO SIĘ TAK ŻOŁĄDKOWAĆ ?
Pytanie to zadaję nie bez przyczyny. Mianowicie proponuję ci, abyś się zorientował i dowiedział, CO AKTUALNIE LEJESZ DO BAKU!!! Jak już taką wiedzę posiądziesz i będziesz wiedział dokładnie z jakich składników i w jakiej strukturze np. Orlen przygotowuje paliwa, które aktualnie są sprzedawane na rynku, TO PRZESTANIESZ ZADAWAĆ TAKIE PYTANIA I OBARCZAĆ KOGOKOLWIEK WINĄ ZA TO !!! Powiedzieć, ze ktoś jest winny, jest najprościej, ale mieć lepszy pomysł, to już jest TRUDNO !!! |
# Mateusz 18.11.2003 10:42 |
|
Gonzo Danielu Reaktywacjo- co ma piernik do wiatraka. Robisz tzw. ściemę. Ustawa jest skopsana i to na całej linii. Winę za jej błędy ponosi SLD, która była jej głównym twórcą. W ustawie tej nie liczy sie odbiorca, a interesy partyjne kilku kolesiów. przekonasz się , że mam rację odczuwajac to na silniku swojego samochodu. Twój komentarz jest przykładem SLD-owskiej nowomowy.Dużo wody zero konkretów. Ty i twoja partia schodzicie na psy.
|
Gonzo-reaktywacja 18.11.2003 11:36 |
|
Oj pomyłeczka, pomyłeczka, NIE DANIEL :)
|
# Gonzo reaktywacja. 18.11.2003 14:49 |
|
Czerwony ze mnie ludzik, oj czerwony.
Moi rodzice byli w PZPR więc i ja jestem czerwony !!! |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.