Forum › Białołęka
Święta
# antyświęta 17.04.2003 11:13 |
|
nie sugerujcie się nickiem jakim się podpisałem, cenię sobie tradycję chociaż do wierzących nie należę i z niecierpliwością oczekuję świąt
Z tej okazji mam zaszczyt złożyć Wam drodzy forumowicze wszystkiego najlepszego, pomyślności, zdrowia, przyjemnego spotkania w rodzinnym gronie (nawet z teściowymi ;-)))) i całej masy miłych i przyziemnych rzeczy i wydarzeń jakie mogą Was spotkać. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i nie zaniechacie polewania wodą w poniedziałkowy poranek. Do polityki, śmieci na ulicach, bandytyzmu i całej śmierdzącej reszty wrócimy po świętach. Pozdrawiam |
# martyna 17.04.2003 16:13 |
|
Dołączam się ze swoimi życzeniami dla wszystkich - dobrych, spokojnych Świąt, obfitych w jaja, wodę i słońce
|
# Vladymir 18.04.2003 00:02 |
|
Szczęść Boże Wam wszystkim na te Święta Zmartwychwstania Pańskiego, szanowni forumowicze, zdrowia, pomyślności, szczęścia rodzinnego, łask Bożych dla Was i Waszych bliskich od Vladymira, Vladymirowej, Michasia i Mikołaja /ten ostatni jeszcze nie mówi, ale oczami pokazuje, że Was wszystkich pozdrawia/.
|
# aza 18.04.2003 08:26 |
|
Vladymir, zapomniałeś o AMEN ;)
A ja do życzeń dołączę jeszcze - spokoju i odpoczynku :) |
# Basia 18.04.2003 08:40 |
|
Ja też się dołącam :)
Mokrego poniedziałku! |
# Ham 18.04.2003 21:06 |
|
I wypoczynku w hamaku Wam życzę.
|
# historykowie 19.04.2003 14:59 |
|
Wszyskie najlepszego dla wszystkich Czytających
|
# Piotrek z Odkrytej 19.04.2003 22:21 |
|
Najlepsze życzenia - Oby nam się wszystkim dobrze działo.
|
# jotes 19.04.2003 23:39 |
|
Spokojnych wesołych (ale nie przeżartych) Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich Forumowiczów i ich Rodzin
życzy jotes Niestety nie wszyscy w Święta wypoczywają ja niestety pracuję. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.