Forum › Wawer
# Marian 21.01.2021 09:51 |
|
Łatwo powiedzieć sprawdzić.
Tylko ze pisowska milicja na pytanie o legitymację pałuje albo wsadza na dołek. Dlatego ludzie boją się cokolwiek powiedziec. Nawet jak jest to osiłek z pałką teleskopową. Tak teraz wygląda pisowska milicja. Strach pytać. Dzisiaj nie odróżnisz milicji od bandyty. |
# rob82 21.01.2021 12:12 |
|
buhaha poziom znajomością prawa ludzi jest tak niski ze ach strach. brak nakazu krzyczysz wy*ierdalasz. i warto miec przynajmniej jakies podstawowe srodki ochrony koniecznej jak np gaz pieprzowy albo palka teleskopowa do uzycia w ostatecznosci.
|
# Marianna 22.01.2021 19:00 |
|
#Marian napisał(a) 21.01.2021 09:51 . To prawda, to prawda. Dwa dni temu zrobili łapankę w Aninie. Katowali wszystkich jak leci dzieci matki kobiety starców. Potem załadowali ich na ciężarówki i wywieźli do lasu za Centrum Zdrowia Dziecka. Ludzie mówili, że słyszeli serie z karabinów maszynowychŁatwo powiedzieć sprawdzić. Tylko ze pisowska milicja na pytanie o legitymację pałuje albo wsadza na dołek. Dlatego ludzie boją się cokolwiek powiedziec. Nawet jak jest to osiłek z pałką teleskopową. Tak teraz wygląda pisowska milicja. Strach pytać. Dzisiaj nie odróżnisz milicji od bandyty. |
# Klępard 23.01.2021 02:54 |
|
#Marian napisał(a) 21.01.2021 09:51 Czyżby w Wawrze lub Międzylesiu odbyła się ostatnio jakaś manifestacja Wulgarnych Macic, podczas której pałowano mieszkańców wyciągających łapy po milicyjne ledykimacje?pisowska milicja na pytanie o legitymację pałuje albo wsadza na dołek |
# Rozum 29.01.2021 19:53 |
|
Powinni natychmiast prawo do posiadania broni i strzelania do każdego z taką blachą.
|
Marzenabe 07.02.2021 13:55 |
|
Ja pierdziele jaka masakra. Strach w dzisiejszych czasach. Ja nie miałam takich przygód
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.