Forum › Białołęka
STATYSTYKA
# jotes 05.12.2002 21:29 |
|
Kto mi odpowie?
Dlaczego na łamach Echa na 135 tematów i 1382 wpisy Forum Białołęki zajmuje 115 tematów i 1325 wpisów pozostałe 20 tematów i 57 wpisów przypada na resztę Warszawy, okolice i pozostałe tematyczne. |
# Vladymir 05.12.2002 23:52 |
|
Bo Białołęka to duŻa dzielnica jest.
|
# Piotrek z Odkrytej 06.12.2002 08:58 |
|
Ja Ci wytłumaczę: wg mnie my mamy o czym pisać i chcemy o tym pisać. Pewnie inni nie mają czasu ?
|
m0n1ka 06.12.2002 09:10 |
|
Kochani, w ogóle my się w statystykach nie mieścimy. Ostatnio naszła mnie bardzo pozytywna refleksja, bo zerknęłam na kilka internetowych dyskusji - u nas nie ma bluzgów i obelg, choć forum nie jest moderowane. Czyż to nie pozytywny objaw?
Mikołajkowe pozdrowienia. |
# nicka 06.12.2002 11:59 |
|
bywalcami forum są przeważnie ludzie z nowych osiedli, a ci nie dorobili się jeszcze dzieci w wieku blockersów. Chyba dzięki temu mamy dosyć sympatyczne towarzystwo - czasami wtrąci się jakiś ktoś nieprzystosowany, ale z braku poparcia szybko znika.
|
# mms 06.12.2002 12:00 |
|
Jotes! M0n1ko! To rzeczywiście zastanawiająca statystyka i jak najbardziej pozytywna. Choć przyznam że zdarzało mi się już czytać może nie bluzgi i obelgi, ale bardzo ostre wypowiedzi (chyba przy temacie parkowania). Ale to nie w tym "wydaniu" Forum, ale przed redakcyjną "katastrofą komputerową"...
Też pozdrawiam mikołajkowo! |
# Ania 06.12.2002 14:32 |
|
Sama sie nad tym zastanawialam i mialam sie nawet wpisac na ten temat i jotes mnie ubiegl. To bardzo pozytywne wyliczenie. Usciski od Mikolaja
|
# Doc 06.12.2002 14:57 |
|
A może mieszkańcy Białołęki to takie dziwne, niedzisiejsze stwory, co cosik chcą zrobić w swoim otoczeniu bo im zależy i wierzą, że się to uda...
A tak bardziej serio - dużo tu wpisów z godzin pracy, a to świadczy o tym, że mamy dostęp do internetu on-line i jest on dla nas normalnym narzędziem pracy i komunikacji. Jest też duża grupa "nocnych Marków", a ci zapewne buszują po sieci z domów poprzez kablówkę lub dial-up-a. Pozdrawiam wszytstkich "mikołajkowo"... |
# vizytor 06.12.2002 16:00 |
|
... "buszowanie po sieci poprzez dial-up-a"? Co najwyżej tzw. wścieklica i haracz na rzecz tepsy
Mikołajkowe uściski... PS. Słuchaliście wczoraj w Trójce wieczorem dyskusji nt. Mikołaja? Ale to już chyba temat na inny wątek... |
# vizytor 06.12.2002 16:04 |
|
... inny wątek w forum Hyde Parku of cource...
|
# kinio 07.12.2002 01:10 |
|
Chyba "of course". Taki szczegół, literówka, a więc wybacz, ale czyta to zapewne także młodzież, niech nie robi błędów na dyktandzie. Pozdrowienia.
|
# Vladymir 09.12.2002 01:14 |
|
Haracz na rzecz tepsy ? A kto ma tepsę na Tarchominie ? Oni się na nas wypięli. My mamy El Net !!!
|
# mks 15.12.2002 20:16 |
|
Mam dostęp przez TPSA (na ul.Odkrytej) i nie narzekam. 40-50kb wystarczy żeby czytać forum.
Pozdrawiam. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.