REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Srebrna Góra

# Zdzisek

22.10.2006 21:49

czy ktoś z was może podzielić się opinią na temat dewelopera BMI i zasadności powierzenia mu kasy na mieszkanie na wspomnianej inwestycji - Srebrnej Górze przy ul. Sąsiedzkiej?
dzięki,
Zdzisek

# prawy

13.05.2013 00:10

Z perspektywy czasu nie załuje zakupu. A kolega kupił tam mieszkanie?

# mieszkanieec

15.05.2013 16:09

BMI to oszuści. Przejęli Zarząd i w niejasny sposób podnoszą nieustannie stawki. Czynsze rosną, niejasne rozliczenia za gaz, wodę. Obecnie większość mieszkańców zdecydowała o audycie.

REKLAMA

# P.Sz.

24.05.2013 10:40

Czy sprawa zburzenia dworku na Sąsiedzkiej trafiła do prokuratury? Jeśli tak to wie ktoś z jakim rezultatem?

# kołac 27

23.04.2014 19:38

Mieszkam na Kołacińskiej i nie potwierdzam słów mieszkańca. Stawka za czynsz jest stała od samego początku do dnia dzisiejszego tj za moje mieszkanie ok 700zł/miesiąc. Sprawę z dworkiem śledzę od samego początku i nie sądzę żeby firma robiła coś nie zgodnego z prawem. Za dużo ludzi tym się interesowało. Po za tym w trakcie rozbiórki robiłem zdjęcia i była tam tabliczka informacyjna dot. tej rozbiórki.

# gość

24.04.2014 07:59

Ja mieszkam przy Mehoffera i BMI nie polecam. Jako deweloper nie buduje nie najlepiej, a jako zarządca jest fatalny i drogi. Opinie mieszkańców ignoruje, a na pisma nie odpowiada.

REKLAMA

# gość

04.06.2014 19:26

Osiedle na Mehoffera tonie w zieleni. Od 2003r nigdy nic mi się nie zepsuło w mieszkaniu i w budynku. Wiec nie wiem na czym ten fatalizm polega i o co gościowi kaman?

# tapczanolen

04.06.2014 19:44

Nowe chałupy BMI się nie sprzedają?
I słusznie. Odradzam zakup.
A co do osiedla na Mehoffera to rzeczywiście tonie w zieleni. Konkretnie w badylach, bo trawników już nie ma.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025