Forum › Białołęka
Srebrna Góra
# Zdzisek 22.10.2006 21:49 |
|
czy ktoś z was może podzielić się opinią na temat dewelopera BMI i zasadności powierzenia mu kasy na mieszkanie na wspomnianej inwestycji - Srebrnej Górze przy ul. Sąsiedzkiej?
dzięki, Zdzisek |
# prawy 13.05.2013 00:10 |
|
Z perspektywy czasu nie załuje zakupu. A kolega kupił tam mieszkanie?
|
# mieszkanieec 15.05.2013 16:09 |
|
BMI to oszuści. Przejęli Zarząd i w niejasny sposób podnoszą nieustannie stawki. Czynsze rosną, niejasne rozliczenia za gaz, wodę. Obecnie większość mieszkańców zdecydowała o audycie.
|
# P.Sz. 24.05.2013 10:40 |
|
Czy sprawa zburzenia dworku na Sąsiedzkiej trafiła do prokuratury? Jeśli tak to wie ktoś z jakim rezultatem?
|
# kołac 27 23.04.2014 19:38 |
|
Mieszkam na Kołacińskiej i nie potwierdzam słów mieszkańca. Stawka za czynsz jest stała od samego początku do dnia dzisiejszego tj za moje mieszkanie ok 700zł/miesiąc. Sprawę z dworkiem śledzę od samego początku i nie sądzę żeby firma robiła coś nie zgodnego z prawem. Za dużo ludzi tym się interesowało. Po za tym w trakcie rozbiórki robiłem zdjęcia i była tam tabliczka informacyjna dot. tej rozbiórki.
|
# gość 24.04.2014 07:59 |
|
Ja mieszkam przy Mehoffera i BMI nie polecam. Jako deweloper nie buduje nie najlepiej, a jako zarządca jest fatalny i drogi. Opinie mieszkańców ignoruje, a na pisma nie odpowiada.
|
# gość 04.06.2014 19:26 |
|
Osiedle na Mehoffera tonie w zieleni. Od 2003r nigdy nic mi się nie zepsuło w mieszkaniu i w budynku. Wiec nie wiem na czym ten fatalizm polega i o co gościowi kaman?
|
# tapczanolen 04.06.2014 19:44 |
|
Nowe chałupy BMI się nie sprzedają?
I słusznie. Odradzam zakup. A co do osiedla na Mehoffera to rzeczywiście tonie w zieleni. Konkretnie w badylach, bo trawników już nie ma. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.