Forum › Białołęka
# maćko 06.01.2013 17:14 |
|
Mam nadzieję, że niedługo na polski rynek wejdzie Deutsche Post i w końcu będzie normalnie.
|
# Matt 20.01.2013 11:06 |
|
Poczta na Mysliborskiej i jej Naczelniczka biją rekordy chamstwa i próżniactwa. Tam łaskę o wszystko robią.
|
lila 05.02.2013 04:03 |
|
Zdarzyło mi się kilka razy wysyłać paczkę z Myśliborskiej. Pracuje w okienku przemiła blondynka, cierpliwa i życzliwa. Dwukrotnie obsłużyła mnie w części czasu przeznaczonego na przerwę. Dziękuję. Nastepnym razem postaram się przyjsć o właściwej porze i wlaściwie przygotowana :)
|
# zmartwiony 29.07.2013 08:18 |
|
ZCzy ktoś wie dlaczego ta agencja pocztowa została zamknięta?? Znowu Ciupagi?
|
# Redisbad 30.07.2013 15:58 |
|
#maćko napisał(a) 06.01.2013 17:14 Mam nadzieję, że niedługo na polski rynek wejdzie Deutsche Post i w końcu będzie normalnie. Biorąc pod uwagę fakt, .ze Poczta Polska jest instytucją państwową, więc już teraz w pewnej części jest Deutsche, a raczej działająca na korzyść DP. Zeby było normalnie należałoby PP sprywatyzować. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 31.07.2013 20:47 |
|
Kilka luźnych uwag w temacie:
1. #maćko, a pamiętasz, jak na polską pocztę w mieście, którego obecna nazwa brzmi Gdańsk, wszedł Wermacht i Gestapo? 2. Cały Personel placówki pocztowej przy ulicy Myśliborskiej z Panią Kierownik na czele, jest kompetentny i życzliwy. 3. Internautka Lila słusznie dostrzega, że na pocztę należy przychodzić w godzinach pracy tejże placówki. Cieszy Matkę, że w przyszłości Lila odwiedzi pocztę mentalnie do tego przygotowana. 4. Prywatyzacja tej instytucji nie leży w interesie Służb. |
# Redisbad 02.08.2013 07:31 |
|
Matka_Sławka_z_Gdańska napisał(a) 31.07.2013 20:47 : 1. #maćko, a pamiętasz, jak na polską pocztę w mieście, którego obecna nazwa brzmi Gdańsk, wszedł Wermacht i Gestapo? Teraz mamy służby, więc Niemcy nie potrzebują Wermachtu i Gestapo, żeby wejść do Poczty Polskiej czy innych instytucji państwowych.... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.