Forum › Białołęka
Serdecznie dziękuję
# Lidia Polit 13.11.2006 17:23 |
|
Serdecznie dziękuję Tym z Państwa, którzy oddali na mnie swoj głos. Nie zostałam co prawda radną, ale wiem, że mogę pożegnać się z samorządem z otwartą przyłbicą. Pracowałam uczciwie, zdobyłam nowe doświadczenia, no i mam satysfakcję, że coś się jednak zrobić udało.
Nowym Radnym serdecznie Gratuluję i życzę, by w rozwiązywaniu spraw nas wszystkich nie patrzyli przez pryzmat interesów partii i układów. Samorząd, to służba nie przywilej. Zamierzam nadal angażować się w słuszne sprawy, bo radnym się bywa, a społecznikiem po prostu się jest. Pozdrawiam Państwa serdecznie i jeszcze raz dziękuję. Lidia Polit |
# witt 13.11.2006 17:57 |
|
Witam
Nie znam Pani ale w imieniu mieszkańców ja też serdecznie dziękuję za dotychczasową pracę w radzie dzielnicy. |
# historyk-wyjątkowo 13.11.2006 18:50 |
|
A ja dziękuję w imieniu RO Białołęka Dw. za za rzetelną i dobrą wspólpracę przez 4 lat.
Pozdrawiam Krzysztof Madej |
# piotrek 13.11.2006 19:42 |
|
jedyna , która podziękowała i to przegrana, to jest klasa!
|
Andrzej Świtalski 14.11.2006 09:45 |
|
Dziękuję Ci również. Miło było z Tobą pracować nieco ponad rok w Radzie Dzielnicy. I choć tak zasadniczo różniliśmy się politycznie wielokrotnie popieraliśmy wspólnie słuszne inicjatywy dla mieszkańców. Mam nadzieję, że nowa Rada odłoży na bok bezsensowne spory pseudopolityczne i wspólnie będzie dbać o dobro naszej Dzielnicy.
Korzystając z okazji również dziękuję wszystkim tym, którzy na mnie zagłosowali, a także tym, którzy na mnie nie głosowali, ale z pełną świadomością wybierali /bez uprzedzeń politycznych/ najlepszych, ich zdaniem, ludzi do /jak napisała Lidka/ służby samorządowej. Dziękuję także wszystkim byłym i starym-nowym radnym za "przygodę" współdziałania, licząc, że niektóre moje inicjatywy będą kontynuowane. Pozdrawiam wszystkich serdecznie były radny Andrzej Świtalski |
# a fe PIS 14.11.2006 11:02 |
|
To już koniec Pani i Panie radny! Jedynie co wam zostało to mozliwość udzielania się ...na forum.Nie będzie to złośliwe co napisze ale prawdziwe. Proszę się zająć rodziną , włożyć ciepłe kapcie i gdzieś się zaszyć!
DOBRANOC! |
# kulturalny 14.11.2006 11:26 |
|
Do "a fe Pis": Twoja wypowiedź jest fe.
|
# Anty-pozorom 16.11.2006 19:21 |
|
To teraz nawet i na forum można się pojawić i udawać, że się ma klasę. Gdzie Państwo byliście wcześniej, w czasie swojej kadencji? Tak wnikliwie śledziliście forum i reagowaliście na uwagi mieszkańców? Nie wydaje mi się. Żegnamy Państwa, dziekujemy!
|
# piotrek 16.11.2006 22:37 |
|
Forumowicze są bezwzględni, i bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.