REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Peple!!!

# kanon

15.11.2006 00:00

Czytam wpisy i dochodzę do wniosku że na dluższy czas z wszelkich dyskusji powinni się wyłączyć Wlodkowski i Piotrek.W zasadzie to przewracacie glupstwa na wszystkie strony nie wprowadzając nic ozywczego .
Piotrek - nawet nie wyciągnąłes zasadniczego wniosku z faktu iż dwa ugrupowania nie chcialy Cię widziec w swoich szeregach .Dlaczego ?.Tlumacz sobie że jesteś mądry ,albo za mądry.Zagloba mógłby powiedzieć a może jesteś kiep.
Włodkowski -sprawiasz wrazenie że między grą na organach piszesz co Ci slina na język przyniesie.Finał może być taki że i Twój wielebny posunie Cię z posady.Brak pokory nie jednego skrzywil.Ubliżanie PO ( czytaj P .Gęsina )na tym etapie sugeruje że brak Tobie rozwagi.Oby Cię nie przekręcila.
Sugestie typu B na prezydenta,przewodniczącego ,pierwszego mądralę dobre są jesli prowadzi się dyskusje wśrod malolatów.Z możliwościami i oceną wywazoną wstrzymajmy się.
Deklaracje typu nic nie będę robil rzucileś -wyszedleś na glupiego ,teraz sugerujesz że w Gospodarności będziesz chlopski kozak -poczekaj.Ja widze że nie masz pojęcia o pracy samorządu.W klubie Gospodarność okreslą ze opinie klubu wyglosi np Smoczyński i to w klubie przeglosują .Ty najwyżej możesz zrobić w spodnie.Występując sam musisz zaznaczyć że jest to twoje prywatne zdanie i wtedy musisz mieć swiadomość że może nawet nikt Cię nie chcieć słuchać.Potraktują Cię jako obłąkanego.Tyle.Co do oceny Gospodarności na razie się wstrzymaj.Platforma znajdzie i u Was oznaki ktore pozbawią komfortu może i Ciebie.

# piotrek

15.11.2006 00:08

A takie informacje masz skąd? z szafy Lesiaka?
Jak nie znasz dobrze tematu to nie wypowiadaj się mądralo. Którego to coś zabolało?
Któregoś z PO, czy sympatyka ?
Śmiało! Ja przynajmniej nie kryję się pod obcymi nickami. Kobranoc Mądralko( taki nick powinieneś posiadać).

# kanon

15.11.2006 09:16

Sam pisałeś że Cię oszukali -czytaj nie byłes im miły .Chyba ze nie pamietasz to co piszesz przez nadmiar.A co ma do tego Lesiak w kali cichej Bialołeki ?.

REKLAMA

# PIOTREK

15.11.2006 18:07

Oszukali tak samo jak Waldka Pusza, prawdopodobnie były to celowe zagrywki, aby odbić kandydatów z PO ( bo Ostry koleżeńsko bliższy mi był niż Kaznowski, a ja niestety na to patrzę, chociaż w polityce "niet sientimentow" i to mnie zgubiło.
Ale przez to stracili 3 mandaty, bo i Bartka tez trzeba policzyć, ale nie znam przebiegu zdarzeń z Bartkiem.
Do Platformy byłem , obojętny , a PIS znienawidziłem, kiedy to rozpoczęto rugi w-wskie.
Ale nie brałem polityki na gruncie dzielnicy pod uwagę, a że lista jest potzrebna do wejścia(patrz PO), to tego juz nauczyłem sie po ostatnich , sorry przedostatnich wyborach, dlatego tak wyszło, a teraz pis JEST JESZCXZE GORSZY NIŻ LEPPERYZM, gorszy od Kononowicza, bo ten baran przynajmniej wierzył w to co mówił.

Włodkowski B.

15.11.2006 20:54

1. O moją "posadę" w Płudach proszę się nie martwić. Bóg zapłać co prawda wiele znaczy, jednak nie do końca rozumiem kontekst...
2. Co do sprawy p. Gęsiny. Jeśli zaistniało takowe podejrzenie i jest o tym głośno w środowisku białołęckim, warto byłoby o tym mówić. Bo rzecz nie jest bagatelna. Jeśli ktoś próbowal oczernić kandydatkę PO - należy to wyraźnie powiedzieć, jeśli to Ona próbowała fałszować głosy - także wszyscy mamy prawo o tym wiedzieć.
3. Forum jest publiczne, każdy może tutaj pisać. Jeśli za wiele Bartka, Piotra, Matki i historyków - to niech kanony dołączają. Wtedy siły będą równe. Inna rzecz, że forum to miejsce dość swobodnej dyskusji, niekiedy z przymróżeniem oka.
4. Przepraszam za tych, którzy sugerują B na prezydenta...
5. Co do mojej roli w Gospodarności - proszę się nie martwić. I proszę nie pytać (także telefonicznie), czy w Gospodarności nastroje pogrzebowe. Proszę też nie antagonizować mnie i J. Smoczyńskiego. Nie widzę jak na razie podstaw...
Czy narobię w spodnie - to się okaże. Jeśli tak, po pierwszym razie, zakupię (oczywiście za pieniądze z diety) pampersy. I będę ich używał. Niekoniecznie w wiadomym celu.

# Tosto

16.11.2006 21:40

Nie no wymiekam. Wejde na jakieś forum kibicowskie, tam chyba wyższy poziom ( a napewno ciekawiej ). Do Pana Radnego Włodkowskiego B. weź się Pan do roboty, a nie wypisujesz Pan jakieś dyrdymały. Mam wrażenie, że nie ma Pan pojęcia o tym co Pana czeka. To mnie przeraża.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni