Forum › Bemowo
# NN1 24.08.2016 13:33 |
|
Burmistrz ma poczucie humoru. Na końcu zdania i tak napisał o co mu chodzi.
|
# bemowook 24.08.2016 14:05 |
|
to znaczy za późno, niech się Radna weźmie do roboty, a nie jakieś stare kotlety wyciąga....
|
# bemowook 24.08.2016 14:06 |
|
to radna ze starej koalicji jeszcze od Dąbrowskiego, oderwani od żłoba to i pewnie bzdury piszą w interpelacjach, szkoda, że samej interpelacji nie mamy tutaj, można by zobaczyć co takiego przegapiła Radna_bezradna!!!
|
# multikulti 24.08.2016 14:09 |
|
U nas w kraju, od razy by zapytano, gdzie była Pani Radna jak był czas pytać, jak czas minął to się radna znalazła!!!
Szkoda, że zagłosowałam na ludzi od Dąbrowskiego, ale mam nauczkę - nigdy więcej. Szczególnie mi przykro, bo obywatelstwo, mam od niedawna i tak zmarnowałam głos, NIGDY WIĘCeEJ |
# HannaJa 24.08.2016 16:31 |
|
Przeczytajcie interpelację tej radnej Zięby.Po prostu beka.Zresztą sporo interpelacji radnych folwarcznych,świadczy o ich nieznajomości miast i procedur w nim obowiązujących,o zarządzeniach i ustwach nie wspomnę.Mimo ,że mam lewicowe poglądy-Pan Michał Grodzki ma u mnie za to tą odpowiedź 5 z plusem.
|
# Politolog 24.08.2016 17:03 |
|
Lewicowe poglądy są zgodne z poglądami przedstawiciela partii PiS czyli najbardziej socjalistycznej partii w Polsce.
|
# dor 24.08.2016 18:49 |
|
Burmistrz odpowiedział idealnie na tę kompromitację radnej :)
|
# ehhh... 24.08.2016 20:13 |
|
Oho, urzędaski nie mają innego wyjścia. Trzeba pochwalić 'mądrość' burmistrza :)
|
# Obrońca Tobruku 25.08.2016 08:11 |
|
Jakoś wczoraj na sesji Pan Burmistrz nie używał tak wykwintnych słów, tylko stękał i pocił się przed mieszkańcami po swoich durnych pomysłach o zamknięciu parkingu na ul. Obrońców Tobruku.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.