Forum › Białołęka
Pub w Forcie Piontek
# Kasia 25.04.2003 14:56 |
|
Byłam w tym pubie 2 razy i trafiłam na serwowany przez barmana hip-hop i disco typu "Modern Talking", co zupełnie nie pasuje do wystroju i klimatu tego miejsca. Czy tam zawsze tak jest, czy czasem puszczają inną muzę?
|
# Ham 25.04.2003 16:45 |
|
Napisz tylko czy mają tam hamaki.
|
# Rozsądek 26.04.2003 19:29 |
|
Napisz jaki jest wystrój, bo jeszcze tam nie byłem. A jaka muzyka jest najlepsza Twoim zdaniem ? Może trzeba było zwrócic uwage barmanowi, żeby coś puścił, co sprawiłoby Ci radość ?
|
# nonsens 26.04.2003 20:18 |
|
No, i nie zapomnieć co sadzi o dietach..... radnych.
|
# aza 28.04.2003 09:45 |
|
Kasia, czy chodzi o Pub w FP - Pub z bilardem?
|
# Kasia 28.04.2003 10:36 |
|
W pubie z bilardem jeszcze nie byłam. Chodzi mi o pubik na wieży. Wystrój jest trochę westernowski: drewniane ławy, maty w oknach. Myślę, że jakiś rock, nawet coutry, brzmiałoby tam lepiej niż disco.
Aza, czy w pubie bilardowym serwują lepszą muzę? |
# aza 28.04.2003 10:52 |
|
Kasiu, ja natomiast nie byłam w wieży ;) ale słyszałam, że kimat jest fajny - co do muzyki nikt nic nie mówił... Znając towarzystwo z mojego osiedla (DW) zapewne zagłuszali muzykę stąd niewiedza... ;)
Co do Pubu z bilardem - muzyka również pozostawia wiele do życzenia, ponieważ ustawioną mają MTV, a tak jak wiadomo wszystko i nic z przewagą nic. Na szczęście (o ile pamiętam) muzyka jest w miarę cicho ustawiona, więc nie boli w uszy nawet najbardziej wytrawnego rockersa ;) A tak przy okazji - ostatnio bardzo rozcieńczają piwo i gdy się dostanie akurat "z tego cieńszego sortu" należy zwrócić barmanowi uwagę - wymienia bez żadnego gadania (no ale granda w biały dzień, aby stałemu klientowi lać rozcieńczalnik..). W zamian np można skosztować Czarnego Ruska ;) mmmmmmmmmmmm Ale uwaga - kosi z nóg ;) |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.