Forum › Białołęka
przychodnia zdrowia
# mietek z tarchomina 21.03.2003 14:02 |
|
Drodzy Forumowicze !
Czy ktoś może zna i może z czystym sumieniem polecić dobrą przychodnię zdrowia i lekarza rodzinnego na Tarchominie ? Ja i moja żona zapisalismy się do przychodni na Myśliborskiej. Poziom usług i ich dostępność jest tragiczny. Chcemy się przenieść od nich, bo można się załamać nerwowo a nie leczyć. |
m0n1ka 21.03.2003 18:28 |
|
Mówisz o Medycynie Rodzinnej? Bywa z nimi różnie, ale mam bardzo dobrą opinię o jednej pani internistce i pani laryngolog.
|
# Dorota Vladymirowa 21.03.2003 22:19 |
|
Na Mysliborskiej w Medycynie Rodzinnej jest ładnie i elegancko, ale: zapisy telefoniczne - tylko w poniedziałek między 9.00 a 11.00, bo wtedy otwierają grafiki na dwa tygodnie; niestety w tych godzinach nie sposób się tam dodzwonić, a później nie ma już miejsc. Trudno jest się zapisać do ginekologa, nie będąc w ciąży (dla ciężarnych jest specjalny zeszyt zapisów). Opieka pediatryczna jest nierówna - ja z czystym sumieniem mogę polecić dr Adamczyk - jest bardzo fajna, kompetentna i nawiązuje kontakt z dziećmi. Dobre są pielęgniarki, także te tzw. środowiskowe. Zupełnym nieporozumieniem jest okulista, wyposazony tylko w tablicę z literkami i zestaw szkiełek. Słowem: są rzeczywiście bardzo nierówni, w przeciwieństwie do ich "centrali" na Żwirki i Wigury, no ale tam jest daleko.
|
m0n1ka 22.03.2003 00:16 |
|
A jedna pani internistka jest przemiła, ale dzięki niej już dwa razy od jesieni spędziłam po dwa tygodnie na zwolnieniu, choć jeden tydzień w zupełności by wystarczył, gdyby się za mnie porządnie zabrać. Ostatnio wymyśliła, że mam paragrypę. Czy ktoś z Was słyszał o takiej chorobie??!! Po tygodniu uczciwego leżenia w łóżku dostałam prawdziwej gorączki i u drugiej lekarki okazało się, że mam zaniedbane zapalenie gardła. :(
|
# Kotkaa 22.03.2003 13:16 |
|
Mimo wszystko na Myśliborskiej jest lepiej, niż na Świderskiej. Lekarze często ci sami, a nie ma niemiłego szczekania rejestratorek i pielęgniarek. No i mimo wszystko łatwiej się dostac do ginekologa tam, niż na Marywilskiej...
Poza tym nie trzeba w kółko nosic przy sobie książeczek ubezpieczeniowych czy RMUA. |
# niki 22.03.2003 17:38 |
|
A czy ktoś może coś powiedzieć na temat przychodni przy ulicy Mehoffera?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.