REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Problem ze złomiarzami

# werdyktKO

26.10.2004 13:30

Kiedyś myślałem,że złomiarze to czyściciele miasta ,złomu który nie jest przydatny. Teraz zmieniłem zdanie to co oni zabrali przechodzi ludzkie pojęcie cała klatka do remontu ajajaj

# gosc

26.10.2004 15:38

Drogi administratorze, a może prewencyjnie na policję z takimi tekstami? Podjudzanie do waśni narodowych i religijnych na forum Echa?
Za zawartość forum odpowiada prawnie jego ADMINISTRATOR, czy on sobie napisze, czy nie napisze takiej klauzuli na www...
Ryzykujecie zamknięcie forum z powodu akceptowania tekstów marginaliów alias matka sławka.

Matka_Sławka_z_Gdańska

26.10.2004 16:08

Zestawienie tych dwoch postow wyraznie wskazuje, ze albo ktos zachorowal, albo cos zostalo wyciete...
Otoz, Mili Panstwo zniknal tekst o mnie wiecej takiej tresci:
"Zydzi robili rwetest i tumult z powodu utraty dobr materialnych.
Caly wagon falowal od: aj ja jaj i giewalt.
Potem bylo troche nieuprzejmosci w drzwiach to umywalni i psss...: Nastepni Prosze ! "
Wasnie narodowe, wojny religijne ... heh...
Kibicow Legii uprasza sie o nie wyrzucanie tlacych petow na ziemie, poniewaz Fani Widzewa opuszczajac nasz Goscinny Stadion na Lazienkowskiej parza sobie dlonie.
Widzisz Gosciu , jak jest milo i culturalnie.

REKLAMA

# Jurgen Stroop

26.10.2004 17:03

Z zestawienia tych trzech postów wynika, że okradający klatki złomiarze to czarnoskórzy żydzi wyznania mahometańsko-pedalskiego.

# gosc

26.10.2004 19:40

Admin działa - brawo!
Kretynizmu nie można uleczyć, pomaga jak widać tylko wycinanie.

kasiajurik

05.06.2018 15:13

ja nie mam żadnego problemu od kiedy korzystam z http://www.ceny-zlomu.pl/ . Internetowo, szybko i korzystnie ;)

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą