Forum › Białołęka
Problem ze złomiarzami
# werdyktKO 26.10.2004 13:30 |
|
Kiedyś myślałem,że złomiarze to czyściciele miasta ,złomu który nie jest przydatny. Teraz zmieniłem zdanie to co oni zabrali przechodzi ludzkie pojęcie cała klatka do remontu ajajaj
|
# gosc 26.10.2004 15:38 |
|
Drogi administratorze, a może prewencyjnie na policję z takimi tekstami? Podjudzanie do waśni narodowych i religijnych na forum Echa?
Za zawartość forum odpowiada prawnie jego ADMINISTRATOR, czy on sobie napisze, czy nie napisze takiej klauzuli na www... Ryzykujecie zamknięcie forum z powodu akceptowania tekstów marginaliów alias matka sławka. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 26.10.2004 16:08 |
|
Zestawienie tych dwoch postow wyraznie wskazuje, ze albo ktos zachorowal, albo cos zostalo wyciete...
Otoz, Mili Panstwo zniknal tekst o mnie wiecej takiej tresci: "Zydzi robili rwetest i tumult z powodu utraty dobr materialnych. Caly wagon falowal od: aj ja jaj i giewalt. Potem bylo troche nieuprzejmosci w drzwiach to umywalni i psss...: Nastepni Prosze ! " Wasnie narodowe, wojny religijne ... heh... Kibicow Legii uprasza sie o nie wyrzucanie tlacych petow na ziemie, poniewaz Fani Widzewa opuszczajac nasz Goscinny Stadion na Lazienkowskiej parza sobie dlonie. Widzisz Gosciu , jak jest milo i culturalnie. |
# Jurgen Stroop 26.10.2004 17:03 |
|
Z zestawienia tych trzech postów wynika, że okradający klatki złomiarze to czarnoskórzy żydzi wyznania mahometańsko-pedalskiego.
|
# gosc 26.10.2004 19:40 |
|
Admin działa - brawo!
Kretynizmu nie można uleczyć, pomaga jak widać tylko wycinanie. |
kasiajurik 05.06.2018 15:13 |
|
ja nie mam żadnego problemu od kiedy korzystam z http://www.ceny-zlomu.pl/ . Internetowo, szybko i korzystnie ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.