Forum › Warszawa
Poszukiwany okulista w Warszawie
# Dawid24 27.12.2018 16:33 |
|
Chciałbym pójść do okulisty w Warszawie. Wiem że jest ich pewnie sporo w w stolicy ale który jest najlepszy?
|
# kaskatojestto 27.12.2018 17:12 |
|
reklama najgorszych specjalistów, omijajcie szerokim łukiem
|
# Koryntka 31.08.2019 09:44 |
|
W Warszawie jest dość dużo różnych klinik jeśli chodzi o okulistów. Z mojego takiego doświadczenia bardzo dobrymi lekarzami, są ci w Dzięgielewska Instytucie Oka. Na prawdę rzetelni lekarze, mają bardzo dobry sprzęt. Ceny są w porządku zresztą wszystko jest udostępnione na ich stronie.
|
# Mollba 30.05.2020 07:30 |
|
Znam i polecam panią doktor z kliniki Dr Nowosielska. Godna zaufania, rzetelna, kompetentna, ale z ludzkim i miłym podejściem do pacjenta. Leczyłam u niej zespół suchego oka, a mój mąż chodzi do niej na regularne badania wzoru (jest okularnikiem ;))
|
# Melek9 01.05.2021 19:44 |
|
Spawdzony i godny zaufania tylko tu: https://instytutoka.pl/, ja chodzę do Instytutu Oka regularnie, bo zajęli się tu moim zespołem suchego oka. I muszę powiedzieć, że opieka nad pacjentem jest na najwyższym poziomie.
|
# Marta789 03.01.2022 09:57 |
|
Również polecam dr Nowosielską. Chodzę do niej do Waszawskiego Szpitala Okulistycznego, gdzie leczę jaskrę.
|
# Karina23 24.08.2022 09:54 |
|
Z własnego doświadczenia mogę polecić dr Agatę Borucką, u której w Instytucie Oka https://instytutoka.pl/ leczyłam męty w oku
|
# Renia90 26.09.2022 11:46 |
|
Podłączam się do poleceń Instytutu Oka. Trafiłam tam przypadkiem, na ostry dyżur okulistyczny aby usunąć ciało obce z oka i natrafiłam na super panią doktor Emilię Nowowiejską, której zostałam stałą pacjentką.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.