REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 1olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 2olowkowa kraina swiatowida rekrutacja trwa 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

olowkowa swiatowida dzien otwarty 2olowkowa swiatowida dzien otwarty 0

Warszawa Okulista

# Milena

05.12.2018 15:31

Gdzie najlepiej się wybrać do okulisty w Warszawie?

# Zwyczajna

14.12.2018 13:26

Polecam pójść do świata oka na Dominika Merliniego - każdy lekarz jest tam dobrze wykwalifikowany, ale ja osobiście lubię chodzić do dr. Gołębiewskiej. Przemiła osoba

# Katarzyna20

17.12.2018 13:00

Równiez polecam pójśc do dr Joanny Gołębiewskiej - ma super podejście, widać że zna się na rzeczy jest bardzoprofesjonalna osobą

REKLAMA

refleks chlodnictwo praca 1 2refleks chlodnictwo praca 1 0

# Wiktoria22

18.12.2018 13:55

Dużo pozytywnych opinii czyłałam właśnie o dr Gołębiewskiej i ostatnio znajomi mi ją również polecili - w poniedziałek mam umówioną wizytę :)

# ElaWawa

20.12.2018 12:44

Jak dla mnie najlepszym okulistą jest dr Gołębiewska - aż miło chodzić na badania do niej. Profesjonalna osoba z wysoką kulturą :)

# Monika990

26.12.2018 11:43

Nie jestem ze stolicy, ale jeżdzę tam do pani Gołębiewskiej przy Merliniego 9 na mokotów. Mam problemy z astygmatyzmem, i przy najbliższej wizycie będę umawiała się do niej na zabieg.

REKLAMA

bck osiecka 2bck osiecka 0

# Omen

28.12.2018 11:47

Oooo dobrze wiedzieć jakby co ;)

# Krukiewicz

02.01.2019 02:53

Tyle czasu spędzamy przed komputerami, że badać wzrok powinniśmy regularnie i nie obawiać się, że prosić pracodawcę o dofinansowanie okularów. To bardzo ważne dla higieny i bezpieczeństwa pracy pracowników. Można o tym poczytać na portalu o BHP

# bociann

02.01.2019 09:34

super ja tesz tam polecem, a ziemnioki mozna tam kupić bo zima sroga idzie

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

# Adrian56

07.01.2019 11:50

Jeżeli bez kolejek w Warszawie to tylko prywanie, a jak dobrze pani poszuka to portfel nawet tego nie odczuje. Ja chodzę od dłuższego czasu do pani Gołębiewskiej do świata oka, proszę poczytać więcej o niej w internecie, na pewno się pani nie zawiedzie :)

# qollllo

07.01.2019 12:28

reklama najgorszych specjalistów, omijajcie szerokim łukiem
który z dobrych specjalistów potrzebuje takiej nachalnej reklamy na DARMOWYM portalu ??????

# Natalia45

15.01.2019 11:28

Ja jestem umówiona na już kolejny zabieg do pani Gołębiewskiej na mokotowie, jestem bardzo zadowolona i mój wzrok ma się coraz lepiej :)

REKLAMA

bck zumba kids 2bck zumba kids 0

# kresja

15.01.2019 11:58

który z dobrych specjalistów potrzebuje takiej nachalnej reklamy na DARMOWYM portalu ??????

# Serduszko

16.01.2019 10:03

Fajnie że powstał taki temat na tym forum, i nie tylko ja potrzebowałam pomocy ze znalezieniem dobrego specjalisty w Warszawie. Jestem już umówiona na kolejną wizytę u Rafała Brygoły i serdecznie polecam :)

# bzdurneoko

16.01.2019 10:35

REKLAMA

bck ladies 2bck ladies 0

# TamaraN

28.04.2019 07:58

Polecam Dzięgielwska Instytut Oka. Bardzo dobre grono specjalistów, wiedzących co robią. Miła atmosfera i dobre podejście do pacjenta.

# DariaC

27.06.2019 09:51

Pani dr Monika Dzięgielewska jest bardzo dobrym okulistą dziecięcym ;) Widziałam ja w takich programach jak dzień dobry tvn czy pytanie na śniadanie ;) Mojemu synowi pomogła w leczeniu zeza.

# Lamsia

19.12.2020 18:29

Dobry okulista w Warszawie to zdecydowanie jest dr Agnieszka Nowosielska z kliniki sygnowanej jej nazwiskiem. Każda wizyta jest dokładna, dużo badań, szczegółowy wywiad. Polecam, dobrze dobrała mi okulary pod moją dużą wadę.

REKLAMA

bck koncert retro 31 maja 2bck koncert retro 31 maja 0

Ośmiornica

11.01.2021 14:12

Jeśli chodzi o badania w kierunku jaskry moja mama chodzi do https://okulistyka-jaskra.pl/badania-w-kierunku-jaskry Mają nowoczesny sprzęt i doświadczoną kadrę, robią m.in.: OCT jaskrowe czy gdx pro. Dzięki innowacyjnym metodom działania i diagnostyki są w stanie wykryć jaskrę na wczesnym etapie i zminimalizować jej skutki.

# Regina W.

27.05.2021 20:10

polecam www.instytutoka.pl - pracują tu najlepsi specjaliści od oczu :-)

# MagdalenaBem

02.01.2022 14:50

Ja mam dobre doświadczenia z Warszawskim Szpitalem Okulistycznym i dr Agnieszką Nowosielską. Miałam tam wykonywaną laserową korekcję wzroku, dzięki której mogłam porzucić okulary ;)

REKLAMA

refleks chlodnictwo praca 2 2refleks chlodnictwo praca 2 0

# Hanka

23.08.2022 09:15

Duży wybór specjalistów ma Instytut Oka https://instytutoka.pl/ ja leczyłam tam zespół suchego oka i mam wyłącznie pozytywne wrażenia.

# Krzysztof88

26.09.2022 11:45

Ja chodzę do Mateusza Jacuńskiego przyjmującego w Instytucie Oka i polecam!
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

autoreklama tustolica 1autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni