Forum › Warszawa
Podróżujemy po Polsce
# michałwac 21.04.2017 09:55 |
|
jakie miejsca polecacie w Polsce? Co warto zobaczyć, gdzie jechać? My myślimy o Grudziądzu, bo z okolic jest moja żona i chcemy trochę zobaczyć, znalazła hotel, który dopiero mają otwierać Ibis Styles, bo jednak jest to kawałek do miejsca gdzie jest dom rodzinny żony i nie chcemy tracić czasu. Był ktoś z was może w tym mieście? Coś polecacie? Jedziemy z dziećmi oczywiście 5 i 8 lat więc fajnie byłoby znać jakieś atrakcje.
|
Geuetr 12.10.2017 10:50 |
|
Zobacz sobie tutaj na http://nowydworek.com.pl/ warto właśnie sobie wybrać się w jakieś niestandardowe miejsce. Na moje jest to fajna opcja. Warto sobie odpocząć od wszystkich i wypocząć w cichym miejscu.
|
# marcynia 12.10.2017 11:16 |
|
ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade i wyniesła do doła i wyrzuciła i ni ma |
# monana 12.10.2017 19:12 |
|
Chyba nie da się wypisać tutaj wszystkich miejsc, które warto odwiedzić. Ja w tym roku odwiedziłam Góry Sowie i podziemne miasto, stworzone podczas II wojny światowej. Niesamowicie to wygląda, także polecam serdecznie. Przy okazji można zwiedzić zamki Dolnego Śląska.
|
# Marcynia 12.10.2017 19:29 |
|
ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade i wyniesła do doła i wyrzuciła i ni ma, |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.