Forum › Warszawa
Myślę o fajnym prezencie dla mojej mamy
# bonym 12.10.2017 10:11 |
|
Kochani myślę o jakimś fajnym prezencie dla mojej mamy, chciałam jej kupić coś do słuchania, coś stad: https://www.inbook.pl/ c/muzyka-polska mama ma 50 lat możecie mi powiedzieć jaką kupić muzykę?
|
# marcynia 12.10.2017 10:20 |
|
ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade i wyniesła do doła i wyrzuciła i ni ma |
Jeich 12.10.2017 22:08 |
|
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie?
Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl |
# won tumany od reklamy 13.10.2017 08:30 |
|
ja jak przenosila to urwała uchy aż spadło garnek bęc na podłogi
i wylała całe mlijeko i ja podniosła ale ucha nie dało rade i wyniesła do doła i wyrzuciła i ni ma ., |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.