REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# swojak

05.10.2021 14:15

Grill, ognisko? Przecież jest zakaz do końca grudnia tego roku i podejrzewam, że będzie uchwalony nowy zakaz (przedłożony). A zatem mieszkańcy na swoich ogródkach nie mogą grillować, ale na romantycznej można dymić i truć? O co chodzi?
Bardzo mi spodobało stwierdzenie, że jest to miejsce wytchnienia :-) Jak można "wytchnąć" przy Zenku, czy Boysach puszczonych na maxa? Stado drących się dzieci plus do tego pieseczki różnej maści. A na okrasę panowie i panie z puszkami w ręku. O czym mu tu mówimy, jaki odpoczynek? Ja dziękuję, raz byłem i dałem sobie spokój.

# Hannapol

05.10.2021 15:44

Oj, to prawda. A dojazd rozjeżdżony niemiłosiernie, miejscami koleiny na pół metra, bo burakom kończyny dolne zanikły xd

# Marian

05.10.2021 20:27

Gulsman to ta co dzięki kolesistwu robotę dostała?
Całe lato się guzdrali a na jesień zapraszają na plaże. Kolejne miejsce z paletami do odpoczynku. Do pierwszej powodzi. Czajkoski wie jak słomiane interesy robić

REKLAMA

# Wawers

06.10.2021 12:08

Proszę pracowników urzędu przejść się po otwarciu plaży i zobaczyć co się dzieje. śmiecie wysypują się z pięknych pojemników o najmniejszej chyba pojemności w mieście. Ogólnie wskazanym byłoby zamontowanie monitoringu w tej części, bo znając życie niedługo będzie tak zniszczone przez ludzi ze szkoda będzie patrzeć.

# Yollo

07.10.2021 22:45

Plaża była potrzebna latem, nie w październiku, teraz można sobie ją w dpę wsadzić
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025