Forum › Wawer
# swojak 05.10.2021 14:15 |
|
Grill, ognisko? Przecież jest zakaz do końca grudnia tego roku i podejrzewam, że będzie uchwalony nowy zakaz (przedłożony). A zatem mieszkańcy na swoich ogródkach nie mogą grillować, ale na romantycznej można dymić i truć? O co chodzi?
Bardzo mi spodobało stwierdzenie, że jest to miejsce wytchnienia :-) Jak można "wytchnąć" przy Zenku, czy Boysach puszczonych na maxa? Stado drących się dzieci plus do tego pieseczki różnej maści. A na okrasę panowie i panie z puszkami w ręku. O czym mu tu mówimy, jaki odpoczynek? Ja dziękuję, raz byłem i dałem sobie spokój. |
# Hannapol 05.10.2021 15:44 |
|
Oj, to prawda. A dojazd rozjeżdżony niemiłosiernie, miejscami koleiny na pół metra, bo burakom kończyny dolne zanikły xd
|
# Marian 05.10.2021 20:27 |
|
Gulsman to ta co dzięki kolesistwu robotę dostała?
Całe lato się guzdrali a na jesień zapraszają na plaże. Kolejne miejsce z paletami do odpoczynku. Do pierwszej powodzi. Czajkoski wie jak słomiane interesy robić |
# Wawers 06.10.2021 12:08 |
|
Proszę pracowników urzędu przejść się po otwarciu plaży i zobaczyć co się dzieje. śmiecie wysypują się z pięknych pojemników o najmniejszej chyba pojemności w mieście. Ogólnie wskazanym byłoby zamontowanie monitoringu w tej części, bo znając życie niedługo będzie tak zniszczone przez ludzi ze szkoda będzie patrzeć.
|
# Yollo 07.10.2021 22:45 |
|
Plaża była potrzebna latem, nie w październiku, teraz można sobie ją w dpę wsadzić
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.