Forum › Wawer
# Wawerczykzdziadapradziada 13.09.2013 17:40 |
|
I bardzo dobrze, że będzie coś zrobione na dzielnicy...
Ale to jak w Polsce, jak tylko coś ma powstać to od razu szukanie do czego się przywalić. Chwała władzom, że starają się coś zrobić. A niech kosztuje to i 1,5 miliona, oby miało to jakość. Ciekawe w jakim stanie po kilku latach będzie ten orlik za niecałe 2 miliony zrobiony poniżej kosztorysu... |
# wer 16.09.2013 15:55 |
|
tak czy inaczej 1 milion złotych to nieco za dużo według mnie jak na plac zabaw.Chyba ze to razem z ceną gruntu.
|
# rozbawiony 18.09.2013 23:03 |
|
moje dzieci chętnie korzystają z tego placu zabaw, ja sam nie widzę w nim nic niebezpiecznego (czasem tylko jakieś szkło).Do pierwszego komentującego: a niech kosztuje i 5 milionów to przecież nie nasze pieniądze.
|
# faleniczan 20.09.2013 13:54 |
|
do #wer. Dobrze jest czytac ze zrozumieniem! Tytuł jest "dzinnikarski" Aby wzbudzić sensacje. To plac zabaw jest dodatkiem do parkingu!!! Zreszta bodaj najstarszy w Wawrze, popularny, lubiany więc przydałby mu się remont...
A parking ? wcale nie sluzy tylko faleniczanom. Widac to po rejestracjach. Jest rozjezdzony i nie równy a stan jego i przyleglej ulicy szczegolnie w dni deszczowe przypomina wioski w Bangladeszu! Jestem za! |
# Piotr123 06.05.2014 23:26 |
|
Wszystkich boli, bo to nie jest centrum miasta tylko obrzeża Warszawy. Tu nie powinno się inwestować tylko pobierać podatki a mieszkańcy nie mają prawa do narzekania. Taki sam plac zabaw za milion w centrum nikogo by nie zdziwił. Jestem 100% za inwestycjami w tej dzielnicy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.