Forum › Bemowo
# pZz 09.09.2020 15:23 |
|
Mam badzieje, ze sie uda zagrac na nosie tym biurwom z ratusza w Starych Babicach. Szkoda, ze takich problemow nie mieli przy okazji budowy tych kurnikow wraz z namiastka centrum handlowego przy rondzie. Byly korki, a teraz beda wieksze. Ponoc Lewy tam stawia... pogloski takie. Ja tez mam las w tej tfu gminie i z rodzina koczujemy po kredytowych i najmowanych mieszkankach, bo nie mozna postawic na wlasnej dzialce domow. Pierwszy raz w zyciu trzymam kciuki za dewelopera.
|
# nika33 09.09.2020 15:44 |
|
kogo ty nazywasz "deweloperem" ?
|
# ujemny 10.09.2020 12:21 |
|
jaja sobie robicie, to NOWE ELYTY w szybkim tempie puki covid 19 jest dorabiają grosza na maxa. W tym wszystkim głównie chodzi o tą pieprzoną ludzką pazerność - OBRZYDLIWE, ale cóż taki nas obecnie otacza świat bezkompromisowych paskudnych robali .
|
# c43tc 15.09.2020 08:03 |
|
niech się tak nie rozpędzają, mam czutkę że z tej "pandemicznej inwestycji " wyjdzie wielkie g...
|
# ASD 15.09.2020 12:26 |
|
WASZ SPONSOR DEWELOPER KTÓREGO TAK PROMUJECIE PRZY KAŻDEJ JEGO PRÓBIE ZNISZCZENIA REZERWATU ZNOWU NIE ZBUDUJE MIMO WASZEJ POMOCY
|
# ASD 15.09.2020 12:29 |
|
DEWELOPER ZNISZCZYŁA TAMĘ BOBRÓW BUDUJE NIEZGODNIE Z PRAWEM
A WY PISZECIE JAKIES FARMOZANY NA POZIMOE JASIA FASOLI ZE PRZECIWNICY INWESTORA UWAŻAJĄ ZE "INWESTYCJE ŹLE WPŁYNIE NA LAS" Brzydzi mnie ten wasz portalik |
# bemowiak 24.09.2020 11:59 |
|
ciekawe kto i ile przytulił kaski aby deweloper czuł się bezkarny.
|
wichurska 25.09.2020 12:59 |
|
To już wiemy gdzie konstruktorzy z metra poszli budować :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.