Forum › Białołęka
platformers 07.03.2012 19:07 |
|
"Na stronie ZTM przedstawiono wyniki: "Opcję "tak" zaznaczyło 73,3 proc. internautów głosujących w Legionowie i 67 proc. użytkowników strony urzędu Białołęki. Za uruchomieniem dodatkowego P+R opowiedziało się także 55 proc. osób odwiedzających stronę tvnwarszawa.pl. Na stronie ZTM głosy rozłożyły się następująco - 65 procent głosowało za uruchomieniem postoju a 35 proc. uznało tę inwestycję za zbędną."
Wszyscy pracownicy ZTM-u mieszkający w/w miejscach brali udział w ankiecie, dlatego ten parking miał takie poparcie. |
# anna 07.03.2012 19:18 |
|
Jak juz przebiję się rano przez modlińską, to jest mi wszystko jedno czy zostawić auto po tej czy tamtej stronie wisły... Wolę tam, bo po tamtej jestem juz na miejscu...
|
# itotyleoile 07.03.2012 20:31 |
|
Pies z kulawą nogą nie postawi tam samochodu - a co jest w pobliżu czy stacja metra czy wezeł komunikacyjny czy prom ano NIC. Zrobiono to aby PO w statystyce pochwalił się mamy następny P+R - to kpina z ludzi. Myślę że było uroczystę otwarcie z usdziałem Hani GW - i to było i po to
|
# Rene 08.03.2012 09:28 |
|
Po prostu kampania "Tramwajem na Tarchomin" kosztowała tyle, że już ZTM-u nie stać na zareklamowanie parkingu. To zresztą taki obywczaj ZTM reklamowania rzeczy, których nie ma. Np. Tramwaj na Tarchomin, konsultacje społeczne w sprawie tras autobusów (i tak robią jak chcą).
|
# z Dąbrówki 08.03.2012 10:37 |
|
Ja słyszałem, że to ma być parking dla tych kierowców, co stoją w korku przed rondem Starzyńskiego. Żeby nie stali, tylko parking, potem w tramwaj i do celu. Średnio wyszło, bo rzeczywiście po przebiciu się przez Modlińską, to jest już z górki.
|
# Zyga 11.03.2012 21:11 |
|
Jak ktoś nie potrafi zrobić porządnej ankiety...to ma takie skutki jakie ma. Sieroty z ZTM-u ...tu nawet bez ankiet było widać że to niewypał...hahahaha
|
# Lucek 13.03.2012 09:31 |
|
To zadziała dopiero po kolejnym rozszerzeniu strefy płatnego parkowania w lewobrzeżnej części W-wy (np. w okolicach Pl. Wilsona, czy stacji Metra Dw. Gdański). Teraz przesiadki do metra w tamtych rejonach są wygodniejsze :)
|
# Ruras 13.03.2012 10:18 |
|
Nikt nie wybierze tramwaju jadącego tak, że opłaci się postać przed Starzyńskiego, bo będzie się szybciej. Na Śliwicach powinien się zatrzymywać 509, wtedy jest szansa na jakiś korzystających.
|
# Stan 13.03.2012 10:49 |
|
Z tym parkingiem to poroniony pomysł. A może ktoś wie od kogo miasto dzierżawi ten teren
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.