Forum › Białołęka
Opiekunka na godziny
# AS 13.10.2005 13:27 |
|
Mam pytanko. Czy wiecie może jakie są stawki opiekunek na godziny? Mieliśmy wyjście z mężem i wzieliśmy młodą dziewczynę do dwójki dzieci (8lat i 5lat), także za dużo roboty nie miała. Policzyła nam 8zł za godzinę - wydawało się nam, że to trochę dużo, a może mylimy się. Czy gdzieś można dowiedzieć się, jakie są stawki, albo ktoś z was korzystał z takiej opiekunki. Dzięki i pozdrawiam AS
|
# wiosna 14.10.2005 15:22 |
|
Hej! Mam 5-letnią córeczkę. opiekunce płacę 7 zł/godzinę. 8 zł za dwoje dzieci, to przyzwoicie, wiem, ze opiekunki biorą (a rodzice płacą) 10 zł za dwójeczkę.
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 14.10.2005 15:55 |
|
Opiekunka na godziny ? Za osiem zlotych ? Albo za 10 bez ?
Drogie Panie... oto jakie mozliwosci daje nam uczestnictwo w przedsiewziecou pod nazwa UE: Jak podaje PAP '' prawosławny duchowny proponował seks z 20-letnią Polką . Grecka policja aresztowała na wyspie Lesbos prawosławnego duchownego podejrzanego o stręczycielstwo; za 100 euro proponował seks z 20-letnią Polką. Według policji 42-letni duchowny Konstantinos Pe. ( tu normalnie i jak gdyby nigdy nic, podaja nazwisko tego klechy - przyp. MSZG ) miał podejść w nocnym klubie do policjanta po cywilnemu i zaproponować mu na najbliższą noc "damskie towarzystwo". Duchowny został natychmiast zatrzymany'' Nie oficjalnie mowi, sie ze ten pies byl pedalem.... , ale to tylko pogloski. To klecha byl prawoslawny, a jak tak, to dura lex sed lex. I nie ma wybacz ! Ale My tu pragniemy Drogie zwrocic wasze uwage, na to sto ełro... Hm ? Na Lesbos ( co tez dodaje smaczku ), cieplutko, alfons wierzacy... Zyc nie umierac ! |
# ania q 15.10.2005 22:36 |
|
8 zł za dwójke dzieci? nie żartuj, że to za dużo! Za jednego dzieciaka tyle się płaci opiekunce.
|
# Lepper 23.10.2005 15:03 |
|
chca zdzierac z mlodych bezrobotnych 8zl im skapia
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.