Forum › Białołęka
Okolice pętli Żerań FSO
# Viktor 22.10.2005 08:51 |
|
Czy ktoś wie co stało się wczoraj wieczorem na Modlińskiej koło Auchana? Dwa trupy i samochód wywinięty na słupie.
|
# mersia 22.10.2005 18:21 |
|
oj.. nic mi o tym nie wiadomo ale musiało być nie za ciekawie
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 22.10.2005 20:40 |
|
Jezeli wsrod tych dwoch trupow, jedno mialo jutro gardlowac za rozmilowanym w znaku krzyza i skoligaconym z homoseksualista karle, a drugie za potomkiem folskdojczow z pomorza, to ''chwala tobie panie'' *) !
*) Krzysiek ? Indeks gorny, ile ci Kolego mozna mowic, zebys w koncu cos zrobil z edycja na tym forum. To po pierwsze, a teraz powrocmy do sedna sprawy... panie ...ha, ha, ha.... tak mowicie do waszego miejscowego bostwa , tak ? ciemniaki ? |
Rudolf 23.10.2005 08:59 |
|
Mały wyścig był..
|
# Viktor 23.10.2005 13:38 |
|
Wyścig był kilka dni wcześniej, owe zdarzenie koło auchana było w czwartek 20go.
|
# gosc 23.10.2005 14:55 |
|
matka slawka z gdanska co ta osoba tu robi co jej wypowiedz tu robi gdzie jest moderator powinna byc dawno usunieta
|
# siekierka kurpiowska 23.10.2005 18:27 |
|
I nawet śmierć nie budzi wśród niektórych odrobiny powagi czy zadumy, a tylko jest sposobem aby ostentacyjnie zademonstrować swój tumiwisizm.
Matko czy Ty kiedykolwiek powiedziałaś dobre zdanie o kimkolwiek? Ja nie zauważyłem. |
# Janek 23.10.2005 23:02 |
|
Matka ma rację.Jeśli ktoś wybiera do Pana.... drogę na skróty to po co mu rozum??
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.