Forum › Białołęka

Opalanie na Białołęce - gdzie??
|  Nina 18.07.2004 15:32  | 
   |
| 
       Lato się zaczęło poźno bo poźno, ale pogoda nareszcie jest piekna.. i właśnie mam pytanie - gdzie się opalać? czy jest jakieś miejsce gdzie więcej niż jedna osoba rokłada się z kocem w kostiumie ? 
   Ja mieszkam na Książkowej tu na największym soiedlu w okolicy miesca jest sporo na trawnikach,a le nikt jakoś nie korzysta z możliwości opalania, czy może na osiedlowym trawniku nie wypada? Nina  | 
|
| # gosc 18.07.2004 17:00  | 
   |
| 
       Aby nie wzbudzac sensacji proponuję balkon lub wizytę nad zalew (15-20 minut samochodem). 
   Trochę osób opala się na łączce przy wale.  | 
|
| # kombinator 18.07.2004 19:21  | 
   |
| 
       Na trawniku od Światowida też można... Jeśli ktoś jest amatorem psich kup :D 
    | 
|
| # kotkaa 19.07.2004 11:37  | 
   |
| 
       Jest taka łączka pod wałem od strony Wisły, w okolicach zjazdu do promu - zawsze parę osób z kocami tam siedzi. Chyba się wybiorę :) 
   No i nad samą Wisłą - też w okolicach promu - o ile zapach z kolektora Młocińskiego Cię nie odstręcza - bywa chyba całkiem przyjemnie.  | 
|
| # Thomas 19.07.2004 15:56  | 
   |
| 
       Wiele osób opala się na trawie przy i w parku na ulicy Picassa. Bardzo tam przyjemnie. 
    | 
|
| # los 22.07.2004 08:14  | 
   |
| 
       nina jeśli masz powabne ciało to zapraszam do mnie, mieszkam w choszczówce :-))) 
    | 
|
| # klocek 28.07.2004 17:14  | 
   |
| 
       Jest jeszcze jedno miejsce w górę elektrociepłowni za picassa jakies 5 minut drogi wałem schodzi się przy odpływie nieczynnym z wału potem przy samej wiśle w lewo i tam jest od groma plaż czyste żadnych psów kotów ani chomików spokój i prawie cisza 
    | 
|
| # dafter 02.08.2004 00:01  | 
   |
| 
       najlepiej jest na plazy przy oczku na wysokosci przy wisle za walem na wysokosci ciolkosza zaraz za piaskarnia po prawej od piaskarni w strone promu 
    | 
|
| # gosia 05.08.2004 22:20  | 
   |
| 
       Jak woda opadnie... 
    | 
|
| # Ninka 12.08.2004 10:53  | 
   |
| 
       Jeżeli do soboty pogoda nie zdąży się popsuć, pójdę do parku Picassa, inne lokalizacje muszę zbadać  
   Pozdrawiam i dziękuję Wam za popowiedzi. do: Los: mam powabne ciało, ale ciąży na nim prawo uzytkowania wieczystego  | 
|
| # spodnie 26.09.2016 22:08  | 
   |
| 
       gdzie sie opalac? 
   _______________ http://www.elwix.pl/  | 
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kursów do matury? Poznaj sprawdzone 
Kursy Maturalne w Warszawie
Personalizowane gadżety reklamowe 
GiftDesign.pl

Wstąp do księgarni

Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
      Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.