REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Opalanie na Białołęce - gdzie??

Nina

18.07.2004 15:32

Lato się zaczęło poźno bo poźno, ale pogoda nareszcie jest piekna.. i właśnie mam pytanie - gdzie się opalać? czy jest jakieś miejsce gdzie więcej niż jedna osoba rokłada się z kocem w kostiumie ?
Ja mieszkam na Książkowej tu na największym soiedlu w okolicy miesca jest sporo na trawnikach,a le nikt jakoś nie korzysta z możliwości opalania, czy może na osiedlowym trawniku nie wypada?
Nina

# gosc

18.07.2004 17:00

Aby nie wzbudzac sensacji proponuję balkon lub wizytę nad zalew (15-20 minut samochodem).
Trochę osób opala się na łączce przy wale.

# kombinator

18.07.2004 19:21

Na trawniku od Światowida też można... Jeśli ktoś jest amatorem psich kup :D

REKLAMA

# kotkaa

19.07.2004 11:37

Jest taka łączka pod wałem od strony Wisły, w okolicach zjazdu do promu - zawsze parę osób z kocami tam siedzi. Chyba się wybiorę :)
No i nad samą Wisłą - też w okolicach promu - o ile zapach z kolektora Młocińskiego Cię nie odstręcza - bywa chyba całkiem przyjemnie.

# Thomas

19.07.2004 15:56

Wiele osób opala się na trawie przy i w parku na ulicy Picassa. Bardzo tam przyjemnie.

# los

22.07.2004 08:14

nina jeśli masz powabne ciało to zapraszam do mnie, mieszkam w choszczówce :-)))

REKLAMA

# klocek

28.07.2004 17:14

Jest jeszcze jedno miejsce w górę elektrociepłowni za picassa jakies 5 minut drogi wałem schodzi się przy odpływie nieczynnym z wału potem przy samej wiśle w lewo i tam jest od groma plaż czyste żadnych psów kotów ani chomików spokój i prawie cisza

# dafter

02.08.2004 00:01

najlepiej jest na plazy przy oczku na wysokosci przy wisle za walem na wysokosci ciolkosza zaraz za piaskarnia po prawej od piaskarni w strone promu

# gosia

05.08.2004 22:20

Jak woda opadnie...

REKLAMA

# Ninka

12.08.2004 10:53

Jeżeli do soboty pogoda nie zdąży się popsuć, pójdę do parku Picassa, inne lokalizacje muszę zbadać
Pozdrawiam i dziękuję Wam za popowiedzi.
do: Los: mam powabne ciało, ale ciąży na nim prawo uzytkowania wieczystego

# spodnie

26.09.2016 22:08

gdzie sie opalac?
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni