Forum › Białołęka
Opalanie na Białołęce - gdzie??
Nina 18.07.2004 15:32 |
|
Lato się zaczęło poźno bo poźno, ale pogoda nareszcie jest piekna.. i właśnie mam pytanie - gdzie się opalać? czy jest jakieś miejsce gdzie więcej niż jedna osoba rokłada się z kocem w kostiumie ?
Ja mieszkam na Książkowej tu na największym soiedlu w okolicy miesca jest sporo na trawnikach,a le nikt jakoś nie korzysta z możliwości opalania, czy może na osiedlowym trawniku nie wypada? Nina |
# gosc 18.07.2004 17:00 |
|
Aby nie wzbudzac sensacji proponuję balkon lub wizytę nad zalew (15-20 minut samochodem).
Trochę osób opala się na łączce przy wale. |
# kombinator 18.07.2004 19:21 |
|
Na trawniku od Światowida też można... Jeśli ktoś jest amatorem psich kup :D
|
# kotkaa 19.07.2004 11:37 |
|
Jest taka łączka pod wałem od strony Wisły, w okolicach zjazdu do promu - zawsze parę osób z kocami tam siedzi. Chyba się wybiorę :)
No i nad samą Wisłą - też w okolicach promu - o ile zapach z kolektora Młocińskiego Cię nie odstręcza - bywa chyba całkiem przyjemnie. |
# Thomas 19.07.2004 15:56 |
|
Wiele osób opala się na trawie przy i w parku na ulicy Picassa. Bardzo tam przyjemnie.
|
# los 22.07.2004 08:14 |
|
nina jeśli masz powabne ciało to zapraszam do mnie, mieszkam w choszczówce :-)))
|
# klocek 28.07.2004 17:14 |
|
Jest jeszcze jedno miejsce w górę elektrociepłowni za picassa jakies 5 minut drogi wałem schodzi się przy odpływie nieczynnym z wału potem przy samej wiśle w lewo i tam jest od groma plaż czyste żadnych psów kotów ani chomików spokój i prawie cisza
|
# dafter 02.08.2004 00:01 |
|
najlepiej jest na plazy przy oczku na wysokosci przy wisle za walem na wysokosci ciolkosza zaraz za piaskarnia po prawej od piaskarni w strone promu
|
# gosia 05.08.2004 22:20 |
|
Jak woda opadnie...
|
# Ninka 12.08.2004 10:53 |
|
Jeżeli do soboty pogoda nie zdąży się popsuć, pójdę do parku Picassa, inne lokalizacje muszę zbadać
Pozdrawiam i dziękuję Wam za popowiedzi. do: Los: mam powabne ciało, ale ciąży na nim prawo uzytkowania wieczystego |
# spodnie 26.09.2016 22:08 |
|
gdzie sie opalac?
_______________ http://www.elwix.pl/ |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.