Forum › Białołęka
Obiecywanki
# Karol B. 08.10.2006 13:52 |
|
Ciekaw jestem kogo przed wyborami będzie chwalił kościół.
Smoka za dożynki dla wirtualnych rolników.Po plonach ich poznajcie. Kaznowskiego po kamieniach z ziemi swiętej. Ostrowskiego po obietnicach co da potem. Nalberta że ich nie nachodzi. Wlodlowskiego że z chóru jest zawsze najbliżej Pana. Lud , że w tym dniu pośpi sobie i da spokój |
# Włodkowski 08.10.2006 14:24 |
|
Ad logicam: Będąc na chórze, jestem stosunkowo najdalej centrum...
|
# gość 08.10.2006 15:33 |
|
a może tak zagłosować na młodych i nowych ludzi
|
# dxd 08.10.2006 15:45 |
|
Wlodkowski przeciez jest mlody i kandydje z tego co wiem pierwszy raz
|
# operator koparki 09.10.2006 07:16 |
|
Ad logikam:nie badz roztrzepany.bedąc na chórze jednak jesteś najbliżej Pana .Chyba że wejdziesz na wieże to wtedy bedziesz blizej.
|
# Włodkowski 09.10.2006 12:40 |
|
A skąd wiesz, że Pan jest na górze? Ja mam wiedzę z pewnego źródła, choć nie mogę wyjawić skąd - to jasne i w dobrym tonie - że Pan zmienił lokum.
|
# Jolka 09.10.2006 23:14 |
|
Tyle przebywasz w kościele że najwyższa pora byś wiedział że nawet księża Pana wypatrują w górze a nie szukają Go spoglądając w kierunku delikatnie mówiąc piekła .
|
# Bartek W. 12.10.2006 11:39 |
|
Jolka, widzisz, jak ktoś młot to mu nawet proboszcz nie pomoże... Dzięki za rozjaśnienie.
*** A może by tak poszukać gdzie indziej . Wysilić sie, wysilić. Może okazać sie, że transcendentna obecność jest tuż tuż... Obok. My o tym z proboszczem wiemy. Ale wikaremu nie mówiliśmy. Bo i po co. A Wy wiecie? Nie??? To KKK czytać. I rozjaśniać. I dostrzec realną obecność nie na suficie! Gdzie indziej. Gdzie? Wiecie już? Spytajcie Naczelnego Ministranta Białołęki. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.