REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# zybi

10.05.2016 01:30

Chyba Po klozecie , powinna się nazywać ?

# Bercik

10.05.2016 23:32

Piękny budynek. Tyle lat żal było patrzeć, jak niszczeje. Cieszę się, że ocalał i będzie wykorzystany. Swoją drogą, ile klasy miały kiedyś szalety...

# Zwoleń

12.05.2016 11:27

Kiedyś to nawet srało się lepiej ....

REKLAMA

# beta

16.05.2016 14:40

Byłam w środku, bardzo fajnie urządzone wnętrze z klimatem. Mam nadzieję, że będzie wielu klientów. Każde takie nowe miejsce w Falenicy jest na plus.

# maria123

29.06.2016 12:30

Super obługa, pyszna kawa, cudowna atmosfera,piękny wystrój polecam z czystym sumieniem.

# Zachwycona

01.07.2016 20:36

Przede wszystkim pyszne, domowe jedzenie przygotowane z "sercem" :)) przemiła obsługa, świetne i klimatyczne wnętrze! Byłam tam już trzy razy, za pierwszym zaoferowano mi pyszne domowe pierogi (wybrałam ruskie), potem jadłam jeszcze smaczna szarlotkę a ostatnio uraczylam sie domowym Gazpacho - jakbym była we Włoszech:) polecam wszystkim to miejsce, naprawdę można poczuć sie tam bezpiecznie jak w domu i niezłe zjeść! Już planujemy urządzić tam rocznice ślubu - z pełnym zaufaniem oddam Pani Ani przygotowanie smacznej kolacji... POLECAM:)

REKLAMA

# Eryk 1

01.07.2016 21:58

Pierogów jeszcze nie jadłem ale gazpacho faktycznie super ,

# Gatsby

09.07.2016 21:18

Ależ zmiana! Powstało piękne, wyrafinowane miejsce spotkań. Zapomnijmy o przeszłości. Aż ślinka cieknie, pierożki pierwsza klasa. I tacy sympatyczni kelnerzy:) I ładna pani za ladą;)

# Kasia1

09.07.2016 21:23

Budynek liczący ponad 100 lat - to jest coś. A odremontowane wnętrze - tym bardziej. Piękna sprawa. Warto zajść, przekonać się samemu i zjeść coś pysznego

REKLAMA

# TomaszM

09.07.2016 21:24

Ale boskie pierożki!!! Wyjątkowo cienkie ciasto

# Marca

26.08.2016 13:56

Dobrze,że budynek wyremontowano,ale nie dałabym rady nic tam przełknąć,ponieważ zapamiętałam smród jaki tam był przez dziesiątki lat.Poza tym toalety w Falenicy są potrzebne,w tej chwili wiem,że jedna toaleta dobrze zakamuflowana jest na bazarze,tak,że w razie co pozostają krzaki.

# licealiści

28.02.2017 12:30

Znakomita atmosfera, fachowa i dowcipna obsługa, doskonały wybór win i piw, smaczne, domowe dania. Od początku korzystamy, innych namawiamy, szczególnie radują nas wspólne, przyjacielskie spotkania przy biesiadnym stole z różnych okazji, a i bez okazji.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy