REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# BeMózg

27.01.2014 16:54

"mówiłam, że męczę się z kaszlem od tygodnia" - mówi pani Beata z Jelonek. I zamiast pójść w dzień normalnie do lekarza, szturmuje przychodnię w nocy. I dziwi się, skąd tam tyle ludzi...

# Big Wac

27.01.2014 16:58

A zdjęcia wręcz powalają swoją jakością i adekwatnością do tematu artykułu. Redaktor chyba robił je telefonem komórkowym, wstydliwie wysuwanym zza pazuchy. Strrraszna amatorszczyzna...

# meg

28.01.2014 14:12

Be Mózg, pędzisz z katarem od razu do lekarza? Nigdy nie zdarzyło Ci się poczuć gorzej wieczorem? Mi tak. Po to właśnie jest opieka nocna i świąteczna. Szkoda ze na Kartezjusza już nie ma...

REKLAMA

# jola342

28.01.2014 20:27

Ja też miałam przyjść na wizytę kontrolną po zapaleniu oskrzeli. Lekarz powiedział, żeby przyjść pod koniec zmiany. Później się wymigał bo się śpieszył i mnie nie przyjął. Pojechałam w nocy. A tam lekarz bez badania dał pierwszy lepszy lek. NIe polecam

# BeMózg

29.01.2014 16:06

Nie pisze się "mi", tylko "mnie". Megu, do szkoły (podstawowej) i lektur czym prędzej WRRRÓĆ!!!

# KKK

12.02.2014 09:12

co by nie mowic polska sluzba zdrowia to porazka. Raz trafilam na czumy z chorym dzieckiem, nie dosc ze czekalismy 3 godziny to jeszcze potraktowano nas jak w fabryce, lekarka zbyt sie nie wczuwala i powiedziala nastepny. Dlaczego jest tak malo Nocnych pomocy????? Do lekarza w dzien sa terminy za pare dni. Ale i tak nic chyba nie przebije szpitala na Kasprzaka. To nie szpital tylko umieralnia, chorzy, cierpiacy ludzie leza na korytarzach, w kurtkach i nikt na nich nie zwraca uwagi. Tak sobie leza i juz. W jakim kraju my zyjemy????? WSTYD.

REKLAMA

# mama

13.02.2014 15:16

My nie tak dawno pojechaliśmy z synkiem 1,5 rocznym ok 4 rano na nocny dyżur na czumy, bo pogorszył się jego stan, non stop wymiotował, był strasznie osłabiony spac nawet nie mógł bo tak się męczył, a Pani doktor zbulwersowana ( spała w pokoju obok) wyszła do nas i z pretensjami od razu" "Co takiego się dzieje, że o tej porze aż musieliście przyjechać? Nie omieszkała skomentować zanim dowiedziała się co się dzieje z dzieckiem i za nim dziecko zbadała. Straszne podejście, od niechcenia badanie - żałuję, że nie poprosiłam o nazwisko tej Pani.

# nie lubię

20.02.2015 00:12

Zdecydowanie odradzam i potwierdzam informacje zawarte w artykule. Czumy to fabryka wizyta trwa 2 minuty, dostaje się receptę i spadać, lekarz nawet mnie nie osłuchał, nie zbadał, nie spojrzał, kazał usiąść na kozetce w końcu gabinetu, chyba bał się zarażenia. W razie pytań, prośby o zwolnienie czy jakichkolwiek innych problemów wysyłają od razu do lekarza rodzinnego i nic ich nie obchodzi. Najważniejsze to się wyspać żeby rano pójść na kolejny dyżur. I na to idą nasze podatki... żeby banda oszustów wykształconych z naszych podatków mogła zarobić 50 tys. miesięcznie a nie 30 tys. super
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl