Forum › Białołęka
# Gość 26.10.2015 15:36 |
|
Ludzie nie nauczyliście się... Lepiej na idiotów oddawać głos...
|
# zetka 26.10.2015 15:53 |
|
Ale PrOpaganda... żenujące! na siłę udowadniać że kilka osób więcej jeszcze na nich zagłosowało. Tylko że to koniec, tej partii i jej polityków, także u nas
|
# zetka 26.10.2015 15:54 |
|
I głosy dobrze policzcie, żeby się znów nie okazało że ktoś sfałszował na korzyść PO!!!
|
# Maciej z Topolowej 26.10.2015 16:20 |
|
Gość - już masz wyniki o których pisałem wcześniej, że PO wygrało na Białołęce i tym samym mieszkańcy pokazali, że chcą żeby nadal dzielnicą zarządzały obecne władze. Nie lubię Piotra Jaworskiego, ale szanuję wybór demokratyczny mieszkańców, którzy tylko w ten sposób mogą się wypowiedzieć.
|
# koniczynka 26.10.2015 16:27 |
|
Maciej z Topolowej, typowy wyborca PO?
Jak się mają wybory do sejmu do władz dzielnicy, może mi wyjaśnisz? PS. Też nie lubię Piotra Jaworskiego. Ktoś jeszcze dopisuje się do listy? PS2. Co w przypadku, jeżeli wybory na Białołęce zostały sfałszowane? Sprawa jest aktualnie w prokuraturze. Może władze zostały wybrane nieprawnie? |
# gość 26.10.2015 16:30 |
|
#Maciej z Topolowej napisał(a) 26.10.2015 16:20 doprawdy?Gość - już masz wyniki o których pisałem wcześniej, że PO wygrało na Białołęce i tym samym mieszkańcy pokazali, że chcą żeby nadal dzielnicą zarządzały obecne władze. Mieszkańcy Białołęki, ci którzy przyszli oczywiście, pokazali, że chcą, żeby Polską rządziło PO. Jaworski i rada dzielnicy to zupełnie inna para kaloszy. Czy wy wszyscy w PO naprawdę tego nie rozumiecie? |
# Annna 26.10.2015 16:43 |
|
A pisiaki dalej ujadają w internecie. Spocznijcie, już macie władzę. Odbierzcie tylko kasę za rok szczekania.
|
# anie1 26.10.2015 17:04 |
|
toż tu same słoje mieszkają
|
# Lewandów 26.10.2015 18:07 |
|
uwielbiam taki poziom konwersacji. Pogratulować.
#anie1 napisał(a) 26.10.2015 17:04 toż tu same słoje mieszkają |
# zuzu 26.10.2015 19:18 |
|
#Annna napisał(a) 26.10.2015 16:43 A pisiaki dalej ujadają w internecie. Spocznijcie, już macie władzę. Nie głosowałam na PiS, na PO tym bardziej nie. Też nie mogę się odzywać? Taka demokracja według PO. |
# były wyborca PO 27.10.2015 14:20 |
|
OTÓŻ W PORÓWNANIU DO POPRZEDNICH WYBORÓW NAJWIĘKSZY WZROST POPARCIA W CAŁEJ WARSZAWIE PIS OTRZYMAŁ WŁAŚNIE NA BIAŁOŁĘCE. TYLKO W DWÓCH DZIELNICACH (BIAŁOŁĘKA I PRAGA PÓŁNOC) PIS ZWIĘKSZYŁ POPARCIE O PONAD 4%, ALE TO NA BIAŁOŁĘCE TO POPARCIE BYŁO ZDECYDOWANIE NAJWYŻSZE!
Z KOLIE JEŻELI CHODZI O SPADEK POPARCIA DLA PO, TO NAJWIĘKSZY TAKI SPADEK MIAŁ MIEJSCE NA BIAŁOŁĘCE, URSYNOWIE I WILANOWIE, Z CZYM TO NA BIAŁOŁĘCE WIĄZAŁO SIĘ TO Z NAJWIĘKSZYM WZROSTEM DLA PIS. PO STRACIŁA TUTAJ PRAWIE 24%!!! TE WYNIKI POKAZUJĄ JASNO, ŻE BURMISTRZ PIOTR JAWORSKI NIEUDOLNIE ZARZĄDZA DZIELNICĄ BIAŁOŁĘKA A MIESZKAŃCY NIE WYRAŻAJĄ ZGODY NA JEGO TRZYMANIE SIĘ STOŁKA ZA WSZELKĄ CENĘ!!! |
# koniec z PO 29.10.2015 09:56 |
|
NIEMOŻLIWE !!!! JAK PUSTYM I NAIWNYM TRZEBA BYĆ ŻEBY GŁOSOWAĆ NA PO?????
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.