Forum › Bielany
MaksMan 11.02.2022 13:16 |
|
Ja mogę polecić również restaurację Szkutnia z Warszawy. Mają dobre ceny i szeroki wybór pysznych dań.
|
# AdamSol 15.02.2022 18:42 |
|
Według mnie jeśli chodzi o znalezienie fajnego lokalu w którym będziecie mogli znaleźć smacznie i jednocześnie poznając inne kuchnie na przykład włoską pizzę to w Warszawie śmiało mogę polecić pizzerie San Giovani w której można zjeść różne typy pizzy jak na przykład moją ulubioną Pepperoni, czy Tosca. Czuć że używają dobrych włoskich składników, bo będąc w Rzymie miałam okazję zjeść bardzo zbliżoną świeżutką pizze o odpowiedniej grubości i z dużą ilością dodatków :)
|
# Jonsss 27.03.2022 15:14 |
|
Świetne jedzenie podają w San Giovanni. Oryginalne włoskie składniki co czuć. Bardzo dobre ceny.
|
# Lolek 27.03.2022 16:58 |
|
#Jonsss napisał(a) 27.03.2022 15:14 Drogo jak sku wy3syn. Za obiad dla 3 osób 150zł.Świetne jedzenie podają w San Giovanni. Oryginalne włoskie składniki co czuć. Bardzo dobre ceny. |
# ThomasScott 29.03.2022 00:51 |
|
Wziąłem klasyczną margherite i była naprawdę smaczna, super miejsce często bywam.
|
# Suska 04.03.2024 14:49 |
|
Włoska kuchnia to moja ulubiona, zobaczcie jakie są najlepsze włoskie potrawy, https://www.zgorky.pl/najlepsze-wloskie-potrawy-ktore-pokochaja-mali-narciarze-przewodnik-kulinarny/, co dodacie do tej listy?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.