REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# janna

21.05.2020 21:43

1000 nowych mieszkanców??? serio??? nieeeee......

# ruszko

25.05.2020 07:36

Oby deweloper porozumiał się z ZTM aby zwiększyć kursowanie bądź utworzyć nowe linie tramwajowe/autobusowe.
Tak samo jak nowe żłobki, przedszkola...

kornelka.bla

01.06.2020 14:31

Jeśli mowa o sprzedaży mieszkań to warto skorzystać w usług firmy http://gero.nieruchomosci.pl/ która pośredniczy w obrocie nieruchomościami. POsiada szeroki wachlarz usług związanych z obrotem nieruchomościami.

REKLAMA

# Nowa

22.06.2020 22:24

Osiedle jest piekne, ale mieszkańcy co chwile narzekają na usterki... awarie garaży, nie działające domofony, brama wjazdowa kilka razy miała już awarie, nie ma stacji ładowania samochodów.... a to tylko niektóre ze zmartwień mieszkańców. Oby deweloper szybko naprawił niedociągnięcia, bo niezadowoleni klienci nie są najlepsza reklama.

# elżbietakłos

22.01.2021 14:02

Ja mam mieszkanie na Białołęce ale bez komórki lokatorskiej i to chyba jedyna niedogodność, ale na to też znalazłam rozwiązanie i wynajęłam schowek z dobrymi warunkami do przechowania w pobliskim Less Mess Storage, także w sumie mam blisko a dostęp całodobowy, generalnie chwale sobie takie rozwiązania więc polecam zamieszkanie w okolicy.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl