Forum › Białołęka
# zenobiusz 18.02.2018 18:59 |
|
No to po co był ten pseudo konkurs panie Włodkowski?? Żeby sie koledzy POlansowali? Platformie sie chyba wydaje że ma czego szukac na Białołęce. Niedoczekanie po kłamstwach o metrze, tramwaju, zawaleniu budowy szkol, a jedyne co im wychodzi to szwindle z deweloperami
|
# KRZYŚ 18.02.2018 19:48 |
|
Naklikał sobie chłopak poparcia. Ot i rozwiązania zagadki. Przy zmiennym IP (np. neostradzie) można robić sobie setki głosów dziennie.
|
# klikuś 18.02.2018 23:46 |
|
No ale jednak żal wam d.pę ściska .....
|
# Unknown 19.02.2018 08:28 |
|
Chodziłem z nim do szkoły i wiem że zasłużył
|
Teatr 356 19.02.2018 09:41 |
|
Dziękuje za przemiłe słowa i za wszystkie głosy poparcia - zajęte miejsce świadczy tylko o tym, że rodzicom podoba się to co robimy a otrzymana nagroda daje motywacje do dalszych działań - jedna informacja w powyższym artykule wymaga sprostowania . Współteorzę Teatr 356 , który postanowiłam wypchnąć na szersze wody -założyciele to rodzice i dyrekcja SP 356 , bez ich energii, twórczego wsparcia i zaufania moje marzenia nie mogłyby się realizować...
|
# rzygam 19.02.2018 15:23 |
|
Pan Bartosz nie zasłużył, konkurs dotyczył całej Białołęki, ciekawe czy kiedykolwiek był na Żeraniu czy Choszczówce. Słabo...
|
Biało-ruś 20.02.2018 13:53 |
|
Hejcik komentujących to pierwsza klasa i to chyba szkoły podstawowej bo gimnazjum już brak ;-)
Brawa dla zwycięzców i zwyciężonych aby nie było złości ;-) |
# mirekz 23.02.2018 09:29 |
|
Co ten dzieciaczek zrobił i co soba reprezentuje że chce zostac radnym?
|
platformers 01.03.2018 14:41 |
|
#zenobiusz napisał(a) 18.02.2018 18:59 No to po co był ten pseudo konkurs panie Włodkowski?? Żeby sie koledzy POlansowali? Platformie sie chyba wydaje że ma czego szukac na Białołęce. Niedoczekanie po kłamstwach o metrze, tramwaju, zawaleniu budowy szkol, a jedyne co im wychodzi to szwindle z deweloperami Lepiej, żeby się poPiSywali? |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.