REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Gosia

21.06.2018 20:40

Ja proponuję taniej zadbać o bezpieczeństwo. Nie budować garbów, wysp, czy jak je nazwać i nie budować separatorów. Po co wydawać pieniądze na naprawę dróg? Tak samo spowolnienie wymuszają dziury w nawierzchni. Im większe, tym większe spowolnienie. Nie wyda się pieniędzy na łatanie bądź remont dróg, nie wyda się pieniędzy na garby, wyspy i separatory.
Jak jadę takę nową drogą, bez dziur, ale z garbami bądź wyspami, to mój staruszek czterokołowiec się niszczy, ale mój mocno chory kręgosłup głośno woła o pomoc. Dlaczego ja, niepełnosprawna, muszę być przykuta do miejsca zamieszkania, nie mogę nigdzie pojechać, bo nie ma innej rady na kierowców-morderców, tylko niszczyć gładkie drogi i utrudniać życie niepełnosprawnym? A czy na garbach, czy na dziurach trzeba zwolnić, samochody się niszczą, a układ kostny, i nie tylko, organizmu jest narażony na urazy. Zapewniam, że bardzo bolesne.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025