Forum › Wola
# Jan 14.07.2015 11:40 |
|
Dobry wpis, i co z torami w tym miejscu? Pełnią jeszcze jakąś funkcję?
|
# mar 14.07.2015 20:15 |
|
Ratusz sprawdził kilkadziesiąt umów-zleceń bemowskiego OSiR-u i Centrum Kultury. Wnioski? Bywało, że pieniądze dostawali ludzie, których nikt nie widział. Poszło na to ok. 500 tys. zł.
a tu mroczne królestwo na bemowie o którym gazeta nie informuje ale info, ze afera bemowska się skończyła, już tydzień wisi na głownej |
# mar 14.07.2015 20:15 |
|
Ratusz sprawdził kilkadziesiąt umów-zleceń bemowskiego OSiR-u i Centrum Kultury. Wnioski? Bywało, że pieniądze dostawali ludzie, których nikt nie widział. Poszło na to ok. 500 tys. zł.
a tu mroczne królestwo na Bemowie o którym gazeta nie informuje ale info, ze afera bemowska się skończyła, już tydzień wisi na głównej |
# mtas 14.07.2015 20:15 |
|
a tu mroczne królestwo na bemowie o którym gazeta nie informuje ale info, ze afera bemowska się skończyła, już tydzień wisi na głownej |
# Wolazmian 15.07.2015 14:25 |
|
Jak widać na zdjęciach, tory są błyszczące, niezardzewiałe, więc COŚ po nich jeździ. Trzeba się zaczaić i złapać.
|
# GK01 20.08.2015 08:12 |
|
Odolany są nawet Mocno eksploatowane, pociągów tam dużo - ja mam wrażenie że artykuł to poczatek kampanii developerów - tyle gruntu na którym można budować nowe biura, osiedla, markety .... ale jak chcemy zmniejszyć ruch samochodów to takie "mroczne królestwa kolejowe" muszą istnieć przy miastach - transport kolejowy jest dużo lepszy niż "TIR-y" na ulicach
|
# Ybki 20.08.2015 10:01 |
|
#GK01 napisał(a) 20.08.2015 08:12 Odolany są nawet Mocno eksploatowane, pociągów tam dużo - ja mam wrażenie że artykuł to poczatek kampanii developerów - tyle gruntu na którym można budować nowe biura, osiedla, markety . Markety? A kto tam będzie kupował? Nawet Biedronka na Odolanach ma puste półki, Fort Wola - nikt praktycznie tam nie zagląda, bryndza od lat nawet osiedla na na JK nic nie zmieniły. Ostatnio widziałem ja za JK paliła się sortownia śmieci i moje pytanie czy na Odolanach są jakieś niedogodności z sąsiedztwem sortowni śmieci chyba sporej z tego co czytałem. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.