Forum › Wola
# bazarek 07.04.2014 17:16 |
|
Wygląda na to że urząd nic nie może. Urząd sobie straż sobie a bałagan coraz większy a kasa do kieszeni działaczy którzy zarządzają Olimpią i mają gdzieś że poza ich terenem jest park w którym chceliby odpoczywać mieszkańcy .Straż miejska przecież jest od tego żeby prawa pilnować.Tylko trzeba do tego urządu który rządzi a nie prosi.
|
# powszechny_tumiwisizm 08.04.2014 12:39 |
|
Dodajmy do tego ulotkowo-reklamowe śmieci, których kiedyś na parkowych latarniach nie przyklejano, a teraz już tak.
Szkoda, że z parku korzysta mnóstwo bezrefleksyjnych jednostek, które mają to gdzieś. Gdyby było komu reagować i interweniować, gdy śmieciarze i handlarze atakują, problem szybko zostałby rozwiązany. |
# Chopin 08.04.2014 21:51 |
|
Jak to nie ma możliwości egzekwowania? A SM to od czego jest?
|
# Adela 08.04.2014 22:06 |
|
Kolejny polaczek ktory wie gdzie i do kogo trafia kasa. Gowno wiesz wiec stul dziób. To do ludzi traktujących park trzeba miec pretensje a nie do organizatora całego bazaru który nie da rady sam zaradzić tym idiotom zasmiecajacym naturę. I prośba do wszystkich zeby zajęli sie własnymi portfelami a nie innych.
|
# jogger 08.04.2014 22:20 |
|
Spoko, G...ł zostanie "prezydentem", to postawi nam jesli nie nowe Wembley, Maracnę, to chociaż jakieś drugie Cam Nou i będzie "żyło się lepiej". Wszak to wielki "fan" sportu, sam biega, i obiecuje cuda na kiju jak każdy mu podobny urzędas :)
|
# jotde 10.04.2014 09:22 |
|
Najlepij zlikwidować w ogóle.
|
# Maria W. 11.04.2014 09:42 |
|
Oczywiście, że Urząd dzielnicy Wola mogą zrobić wiele. Wystarczy konsekwentnie przeprowadzić kilka akcji z udziałem Straży. Jeśli strażnik pokaże się tylko raz to i ośmieszy akcję i będzie bezskuteczny. Urzędowi nie zależy na Parku ani radnym. Zgłaszam problem jednemu z radnych, usłyszałam, że zapomniał się tym zająć. We wpisie wcześniej jest propozycja likwidacji. Nie wiem tylko czego? Parku czy bazaru? Bazaru nie można bo prywatny. Lepiej Park, do czego właśnie Urząd przystąpił.
Maria |
# Orety. 11.04.2014 09:44 |
|
Oczywiście, że Urząd dzielnicy Wola mogą zrobić wiele. Wystarczy konsekwentnie przeprowadzić kilka akcji z udziałem Straży. Jeśli strażnik pokaże się tylko raz to i ośmieszy akcję i będzie bezskuteczny. Urzędowi nie zależy na Parku ani radnym. Zgłaszam problem jednemu z radnych, usłyszałam, że zapomniał się tym zająć. We wpisie wcześniej jest propozycja likwidacji. Nie wiem tylko czego? Parku czy bazaru? Bazaru nie można bo prywatny. Lepiej Park, do czego właśnie Urząd przystąpił.
Maria |
# aab 11.06.2014 15:30 |
|
#Adela napisał(a) 08.04.2014 22:06 A ty kim jesteś aby obrażać POLAKÓW? Twoja kultura powala, jak można się tak obrażać ludzi, mamy prawo żądać od organizatora bazaru i władz dzielnicy zapanowania na handlem w rejonie parku,Kolejny polaczek ktory wie gdzie i do kogo trafia kasa. Gowno wiesz wiec stul dziób. To do ludzi traktujących park trzeba miec pretensje a nie do organizatora całego bazaru który nie da rady sam zaradzić tym idiotom zasmiecajacym naturę. I prośba do wszystkich zeby zajęli sie własnymi portfelami a nie innych. |
compfin 24.08.2015 10:20 |
|
To prawda, nawet pomoc http://www.pielegnacjadrzew.com.pl/ niewiele dała, kiedy wokół jest brudno. I pomyśleć, że kiedyś problemem był tam brak pielęgnacji roślinności.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.