Forum › Białołęka
Mostu Krasińskiego nie będzie
# herox 06.02.2008 14:48 |
|
Na prośbę żoliborskich radnych inwestycja zostanie wstrzymana, a
środki pójdą na Euro 2012. Info w sprawozdaniu z rady Białołęki, gdzie zgłoszono zdanie odrębne: www.ngp.pl/str/tekst2532.html |
# platformers 06.02.2008 17:33 |
|
Panie były burmistrzu, proszę się udać do Jarosława K., to człowiek o wielkim autorytecie na pewno pomoże. Jako mieszkaniec Żoliborza, poseł i były premier na pewno będzie się chciał dostać do wszystkich (3) potencjalnych wyborców po lewej stronie Wisły
|
# Sołtys 07.02.2008 05:49 |
|
I jak się chce i ma się normalnych radnych i burmistrza to wszystko można. A nie zwalać wszystko bo to tamci, my nic nie możemy. Możecie tylko tak naprawdę G**** chcecie zrobić. W przypadku linii tramwajowej nikt nie mówi o alternatywnym rozwiązaniu które mogło by powstać bezprobelmowo dla przebudowy grota i modlińskiej. Ale cóż nie wszyscy rozumieją że nie zawsze teoretycznie najprostsze rozwiązania są najłatwiejsze.
|
# platformers 09.02.2008 10:03 |
|
Sołtysie, w artykule jest napisane o odsunięciu w czasie budowy mostu, a nie jej wstrzymaniu.
|
# Sołtys 10.02.2008 05:55 |
|
Platfusiku u nas idealnie w czasie odsuwają budowę MP. W tym u nas są mistrzami. Tu jest pokazany przykład że samorząd jak chce to może a nie siedzi i biadoli. Mogli tak jak u nas pogadać pokrzyczeć i jak zawsze olać sprawę. Tu masz pokazane że coś osiągnęli nawet to odsunięcie w czasie sporo znaczy. Jeśli uda im się utrzyamć to przesunięcie w czasie do czasu MP i dopiero po to pomyśl sobie że ominie ich przebudowa Grota i wszystko pójdzie MP. Widzisz platfusiku tam są ludzie myślący.
|
# platformers 11.02.2008 10:35 |
|
Jestem pod wrażeniem twojego wywodu Sołtysiku, w przeciwieństwie do heroxa, który jest byłym burmistrzem, ty najwyraźniej jesteś obecnie urzędującym burmistrzem. Zawiązaliście cichy sojusz? Świetnie znasz pokrętny sposób myślenia naszych (bez)radnych.
|
# Sołtys 12.02.2008 17:44 |
|
Na szczęście nie jestem burmistrzem ani nie byłem nie mam nic wspólnego z całą to polityczną zawieruchą a że znam pewne sytuacje, zdarzenia i papiery wiem również jak działają. A raczej jak nie działają. Niestety będąc poza decyzyjnością można tylko bezradnie patrzeć co pewne osoby wyprawiają.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.