Forum › Wawer
# bigdas 11.01.2024 19:01 |
|
Typowy ZTM. Ta sama gadka od lat. I ludzie mają się przesiąść z samochodów na transport publiczny - szkoda tylko, że jedynie w centrum autobusy jakoś jeżdżą. Ale wybory samorządowe już niedługo...
|
# nnn 12.01.2024 08:50 |
|
#bigdas napisał(a) 11.01.2024 19:01 Wybory w Warszawie nic nie zmienią. Zostaną ci sami ludzie, może tylko włączy się karuzela stanowisk. A gadka ta sama od lat, bo problem od lat ten sam, brak kierowców. Wymagania wobec kierowców coraz większe, odpowiedzialność duża, tylko płacić im nie chcą odpowiednio do wymagań to i chętnych nie ma. Komuś dadzą więcej kursów, to w innym miejscu zabiorą. Tylko patrzeć jak rzecznik ZTM powie, chcecie autobus, to wyznaczcie kogoś z osiedla do jego prowadzenia.Typowy ZTM. Ta sama gadka od lat. I ludzie mają się przesiąść z samochodów na transport publiczny - szkoda tylko, że jedynie w centrum autobusy jakoś jeżdżą. Ale wybory samorządowe już niedługo... |
# Omlet 12.01.2024 09:38 |
|
Wybory w Warszawie wygra nawet szympas, jeśli będzie wystawiony przez PO. Taki "inteligencki" elektorat
|
# Gromulski 12.01.2024 10:16 |
|
Autobusy częściej? A po co? Ważne, że bedzie nowa Sala Kongresowa
|
# Marian 12.01.2024 20:58 |
|
Parkingi kasują, drogi zwężają ale żadnego nowgo autobusu nie ma. Niedługo wybory, nigdy nie zagłosuję na tych pełowskich nierobów.
|
# Pedro 12.01.2024 20:59 |
|
Mostek dla pedalarzy za 160 mln, to jest ważne dla Trzaska. My tez płacimy podatki w Warszawie.
|
# Agresywny Wojtas 13.01.2024 20:47 |
|
jeśli jeszcze raz ktoś zasugeruje mi, że mieszkając w Falenicy powinienem przeniesc sie do zbiorkomu zamiast jeździć samochodem, złamię mu nos. Dodam tylko, że wszystkie autobusy tutaj jadą w okolice Wiatracznej ewentualnie dworca wschodniego, w ZTM jeszcze nie zauwazyli istnienia mostu poludniowego i potrzeby polaczenia z metrem na Ursynowie.
|
# Mieszkaniec Falenicy 14.01.2024 15:59 |
|
#Agresywny Wojtas napisał(a) 13.01.2024 20:47 Do metra powinien co parę minut jeździć autobus jak 511 z Tarchomina do Młocin. Czas to zmienić wybierając nowe władze w wyborachjeśli jeszcze raz ktoś zasugeruje mi, że mieszkając w Falenicy powinienem przeniesc sie do zbiorkomu zamiast jeździć samochodem, złamię mu nos. Dodam tylko, że wszystkie autobusy tutaj jadą w okolice Wiatracznej ewentualnie dworca wschodniego, w ZTM jeszcze nie zauwazyli istnienia mostu poludniowego i potrzeby polaczenia z metrem na Ursynowie. |
# Kierpoć 14.01.2024 16:52 |
|
#Agresywny Wojtas napisał(a) 13.01.2024 20:47 W Falenicy przestały jeździć pociągi?jeśli jeszcze raz ktoś zasugeruje mi, że mieszkając w Falenicy powinienem przeniesc sie do zbiorkomu zamiast jeździć samochodem, złamię mu nos. Dodam tylko, że wszystkie autobusy tutaj jadą w okolice Wiatracznej ewentualnie dworca wschodniego, w ZTM jeszcze nie zauwazyli istnienia mostu poludniowego i potrzeby polaczenia z metrem na Ursynowie. |
# Marceliniak 14.01.2024 18:22 |
|
Marcelin to samo, po 21 nie ma jak dojechać od strony Tarchomina. Nie mówiąc już o weekendzie...
|
# oblu 15.01.2024 08:48 |
|
#bigdas napisał(a) 11.01.2024 19:01 Dalej głosujcie w Wawrze na klikę.Ale wybory samorządowe już niedługo... |
# Henio 15.01.2024 18:19 |
|
Z tego co mi wiadomo to problem jest z kierowcami. Nie ma ludzi do pracy. Osoby z ukrainy wyjechali do niemiec, a reszcie pracowac nie chce bo po co Panstwo zaplaci za waszystko. Poprzednia wladza rozdawala kase i ludzie maja w poważaniu prace.
|
# Anty 16.01.2024 01:14 |
|
#Henio napisał(a) 15.01.2024 18:19 Z tego co mi wiadomo to problem jest z kierowcami. Nie ma ludzi do pracy. Osoby z ukrainy wyjechali do niemiec, a reszcie pracowac nie chce bo po co Panstwo zaplaci za waszystko. Poprzednia wladza rozdawala kase i ludzie maja w poważaniu prace. Z tego co ja wiem to kierowcy odeszli z pracy ponieważ jest to zbyt duża odpowiedzialność, a pieniądze marne.... Można zawsze siedzieć w ZTM albo w ratuszu, popełniać błędy a odpowiedzialności żadnej.... Na szczęście rynek pracy w Niemczech lub we Francji potrafi inaczej nagradzać kierowców, więc każdy idzie tam gdzie lepiej.... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.