Forum › Targówek
# rorbi 10.03.2015 08:48 |
|
Zatrudniliście chyba jakiegoś nowego do pisania o autobusach. OK, to ważna sprawa - ale niech się ruszy i rozmawia z ludźmi. Bo jest tak, że jest żenada! Radni nas sprzedali za swoje stołki. Autobusy jeżdżą stadami, nie ma w nich miejsca i ogólnie to powstała masa nowych i zbytecznych linii. Przecież E-3 i E-7 to nic inneog jak skrócone autobusy zabrane ze 160 i 527, a 412 to autobusy zabrane z 512. Trzeba być idiotą, by tego nie widzieć! I co robią radni - ich zapytajcie, piszą po lewej jakieś banialuki, więc niech napiszą co zrobić dla usystemztyzowania komunikacji.
|
# hans 10.03.2015 10:48 |
|
Buhahaha, 330, wracaj autorze do rodziny, wiosna idzie, trzeba siać, zagospodarować odłogi.
|
# Tomek 10.03.2015 13:48 |
|
"Jędrzej Kunowski. - Większość pasażerów chce dojechać do pierwszej linii metra, nie do drugiej."
Mieszkam na Zaciszu, pracuję na Służewcu. Jechałem dziś do pracy 40 minut (190-M2-M1). Bardzo dziwi mnie wypowiedź radnego, bo zupełnie się z nią nie zgadzam. Czuję się reprezentowany przez kogoś, kto próbuje mnie uszczęśliwić na siłę. "Na dojazd na Służewiec trzeba poświęcić obecnie niestety prawie godzinę" Ponownie, 40 minut z zegarkiem w ręku (Młodzieńcza-Wilanowska). |
# zaciszanin 10.03.2015 14:12 |
|
#Tomek napisał(a) 10.03.2015 13:48 Bardzo dziwi mnie wypowiedź radnego, bo zupełnie się z nią nie zgadzam. Czuję się reprezentowany przez kogoś, kto próbuje mnie uszczęśliwić na siłę. "Na dojazd na Służewiec trzeba poświęcić obecnie niestety prawie godzinę" Ponownie, 40 minut z zegarkiem w ręku (Młodzieńcza-Wilanowska). Więc Tobie pozostawienie trasy 512 na trasie do pl. Bankowego w niczym nie przeszkadza. Możesz przesiąść się do metra na Wileniaku |
# zsipaz 14.03.2015 05:10 |
|
Pl. Hallera to nie Targówek Fabryczny, tylko Nowa (a nawet nowsza) Praga.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.