Forum › Wawer
# PiotrK 06.06.2014 11:13 |
|
Ciekaw jestem kiedy zniknie zakaz wjazdu na ulice Panny wodnej?
|
# zdenek 09.06.2014 11:19 |
|
Dokładnie, ciekawe, że przedłużenie Panny Wodnej od Zasadowej do Traktu Lubelskiego stoi wybudowane ponad miesiąc (dowód: zdjęcia na skyscrapercity: inwestycje w wawrze), od dwóch tygodni ma nawet wymalowane pasy, a wciąż stoją znaki zakazu wjazdu.
Aby podkreślić ten absurd, na równoległej ulicy Borowieckiej (pełniącej również rolę łącznika Zasadowa-TraktLub) trwa w tej chwili budowa wodociągu, więc ulica jest rozgrzebana, zwężona, jeździ sprzęt budowlany, pracują robotnicy... zaś nowo zbudowane przedłużenie PW stoi i czeka nie wiadomo na co. Na wypadek, gdyby część ludzi kierowała się zdrowym rozsądkiem i chciała objechać budowę na Borowieckiej, na nieotwartej Panny Wodnej stoi od czasu do czasu straż miejska i wlepia mandaty tym, których uda im się złapać. Sprawnie działa nam wawerska władza, nie ma co. Warto pamiętać przy najbliższych wyborach samorządowych, to już niedługo. |
# Agata 12.06.2014 12:50 |
|
Pozwolę zwrócić sobie uwagę szanownych czytelników na piękną, cieszącą oko zieleń wzdłuż ulicy Panny Wodnej. Pięknie kwitnie zielsko, rozsiewa się cudnie radując okolicznych mieszkańców. Miasto, a jakże (wszak jesteśmy dzielnicą dbającą o zieleń - przynajmniej na etapie uzyskiwania pozwolenia na budowę) w ubiegłym tygodniu wypuściło miłego pana z kosiarką, żeby przystrzygł chwasty. Cudnie jest!
|
# aqwer 29.06.2014 23:20 |
|
Wie ktos kiedy otworza panny wodnej do traktu?
|
# haman 21.07.2014 08:55 |
|
dzisiaj rano policja w nieoznakowanym radiowozie jeździła po tej ulicy i zgarniała tych co sobie skrócik robili. Mnie się upiekło - spisywali akurat kogoś =)
|
# wlodekS 05.08.2014 21:27 |
|
Już chyba otworzyli, bo znaków zakazu nie ma, jeździłem kilka razy od Wału do Radości. Fakt, że nigdzie informacji o otwarciu tego odcinka Panny Wodnej nie ma, ale skoro nie stoją zakazy, to jeździć wolno.
|
# barabasz 19.12.2021 19:09 |
|
W sumie bardzo fajnie, że są takie ścieżki rowerowe bo akurat tak się składa, że ja całkiem sporo rowerem jeżdżę. Jakiś czas temu miałem niebywałą okazję kupić sobie rower https://www.drerowery.pl/pl/p/ROWER-ELECTRA-24-STRAIGHT-8-8I/10532 z którego jestem bardzo zadowolony. Wiem, że będzie mi on służył przez długi okres czasu.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.