REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

winnux8

18.09.2013 23:21, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 18.09.2013 23:22

Mohikaninami? A nie Mohikanami? ;-)

# qwerty

19.09.2013 09:43

kupuję tam często - ostatnio kupiłem tam przepyszną dynię, a wcześniej szparagami zajadałem się.szczerze polecam

# S'51

23.09.2013 22:28

w tym roku na marcelińskich Rysinach dość dobrze obrodziły truskawki - duże, słodkie i smaczne, gospodarze sprzedają również rośliny ozdobne - kwiaty, krzewy, drzewa, wybudowali fany domek stylizowany na wczesne lata ubiegłego wieku, są pracowici i miło jest u nich gościć !
ja oprócz tych peanów - będę domagał się większej dbałości o posadzone żywopłoty (ulica Smugowa) - traktorek z wystającymi gałązkami sobie poradzi, w autach osobowych drapiemy sobie lakier ! nie wspominając o nanoszeniu przez pojazdy rolnicze sporej ilości błota na nawierzchnię wspomnianej ulicy ...
ogólnie gospodarstwo Rysiny otrzymuje 9,5 pkt na 10 możliwych !

REKLAMA

# PVM

27.09.2013 10:34

Warto też zajrzeć do p. Eli Majlert po kwiatki do ogrodu. Zawsze można usłyszeć fachową poradę i wybrać na prawdę ładne rośliny.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA