Forum › Białołęka
Magdalena Roguska
# Tadeusz z Łąkowej 13.11.2010 16:36 |
|
Takmało wiemy o naszych kandydatkach.Czy to ta radna ktora nie odezwala się ani razu przez calą kadencję ? I czy to także młody aparatczyk który jak pisze -gra w barwach PO ale siedzi i pracuje w gdzieś tam w Sejmie ? Takich niby asystentów przy tych większych to trochę mamy Dolczewski (też pracowity ),(roguska ) no i był jeszcze Bucholski asystent i prawa ręka Bronka który skończył marnie.Może im jest to potrzebne do życiorysu.
|
# blokers 13.11.2010 23:26 |
|
Skąd Ty tyle wiesz ?
|
# teownik 14.11.2010 00:09 |
|
a może zapytaj kandydatkę o co tam chcesz - mejla wyślij, zadzwoń?
|
# roka 14.11.2010 18:19 |
|
Pytania są słuszne bo z dala od polityki. Jesli to nieprawda to popraw.Pytania do radnych i kandydatów nie powinny być tajemnicą
|
# Mieszkańcy ze Strumykowej 15.11.2010 00:56 |
|
Radna Roguska uratowała mieszkańców Strumykowej przed kosztami wymiany dowodów osobistych i innych dokumentów bo miejscowy PiS chciał zmieniać nazwę ulicy na Norblina-dziękujemy Pani Magdo !
|
# spółdzielnia Słoneczny Dom 15.11.2010 01:22 |
|
to prawda byłam na tym posiedzeniu komisji statutowej i porządku publicznego gdzie radni PO z radną Roguską na czele pomogli nam,cała Strumykowa głosuje na radną Magdalenę Roguską, okręg 3 miejsce 4 lista PO
|
# hahaha 15.11.2010 06:56 |
|
to prawda byłam na tym spotkaniu, bo nazywam się Magdalena Rogiuska vel spółdzielnia Słoneczny Dom...
|
# z Odkrytej 15.11.2010 15:53 |
|
Wszystko pięknie, tylko p. Roguska wyprowadziła się z okręgu nr 3 i wybór jej w Nowodworach będzie tak naprawdę wyborem kolejnej radnej z Zielonej Białołęki. Dla kogo będzie pracować radna Roguska? Dla swoich obecnych (jeszcze) wyborców, czy dla swoich (już) sąsiadów. Przykład przeniesienia szkoły z Nowodworów na Zieloną Białołękę jest wymowny.
|
# rzecznik prasowy 16.11.2010 17:04 |
|
Magdalena Roguska nie pracuje w Sejmie ani żadnej instytucji politycznej lub z politycznego klucza. Ne jest asystentką/współpracowniczką/protegowaną "kogoś z tych większych" tudzież średnich czy mniejszych. Jeśli zdobędzie mandat - w kadencji 2010-2014 będzie reprezentować swoich wyborców (okręg 3) i pracować na rzecz Białołęki.
|
# podroznik 17.11.2010 12:52 |
|
Rzecznik się odezwał. Przypomina mi się scena z Co mi zrobisz: Ja niczym nie handluję, ta Pani przyszła w tym futrze i w nim wychodzi... . A czy Pani Roguska może nam sama wyjaśnić. Link do forum zna, znaczy szef partyjny zna - to może niech jej powie?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.