Forum › Bemowo
# Zibi 18.01.2013 18:47 |
|
No, w końcu się za to zabrali. Bemowo to nie tylko dzielnica z dużą ilością rodzin z małymi dziećmi, ale również osobami dorosłymi np. studentami, którzy nie mają dzieci, a również chcą skorzystać z lodowiska w godzinach otwarcia. Słabo, że ta zasada obowiązuje od 2008 r., a do tej pory było zero jakiejkolwiek informacji na ten temat...jednym słowem Wydział Sportu się nie popisał. Stanowczo nie zgadzam się z obowiązującą zasadą dotyczącą godzin otwarcia ślizgawki dla dorosłych bez dzieci w weekendy. Brawo Pani Kingo, dziękujemy za interwencję i będziemy pamiętać o Pani przy następnych wyborach!
|
# bemowianin 18.01.2013 19:51 |
|
Przecież dzieci mają wydzielony płac, szanuje te godziny, ale jest ich za dużo. Brak informacji to fakt, ja przestałem korzystać z powodu kolejek ludzi z Piaseczna. To lodowisko jest fajne, ale nie zbyt dostępne dla innych i nie będę załatwiał sobie dzieci sąsiadów dla pozorów.
|
Jelonek 19.01.2013 20:21 |
|
I BARDZO DOBRZE! POWINNI JESZCZE OGRANICZYĆ JE TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW BEMOWO, ALBO ZMUSIĆ INNE OSIRy DO TAKIEGO SAMEGO KROKU.
|
# Magdzisko 15.02.2013 09:42 |
|
Przestałam korzystać z tego lodowiska, m.in. dlatego, że jest trudno dostępne komunikacyjnie, a jestem mieszkanką Bemowa. Po drugie dostać się na nie graniczy z cudem. Niekończące się kolejki zniechęcają nawet najtwardszych amatorów jazdy na łyżwach. Korzystam z lodowiska na Moczydle, na Woli. Jest płatne, ale dużo lepiej zorganizowane. Są szafki dla łyżwiarzy, toalety, bar, ławki, pomocne pingiwny dla początkujących, młodych łyżwarzy i NIE MA KOLEJEK. Zastanawiam się dlaczego, czy nie możnabyłoby wylać lodowiska na osiedlach, np. w pobliżu boisk szkolnych, albo w parkach. W takim małym Serocku, który liczy ok 4tys. mieszkańców zadbano o to i przed szkołą wylano lodowisko, które jest ogólnodostępne. Można?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.