REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# sandacz

20.12.2016 21:45

Przedszkole znajduje się przy ul. Farysa i do lasu Młocińskiego to z niego bardzo daleko. bliżej do parku Młocińskiego. Fantazja kogoś poniosła.

# Jeep

20.12.2016 22:14

1500 zł czesnego za miesiąc czy może więcej ????

# Zawiedziona

20.12.2016 23:22

Chciałam zobaczyć przedszkole teoretycznie w "Dni otwarte". A tam głucho, ciemno, żywego ducha, nikt nie otwiera nikogo nie ma.. Jedna wielka ściema i wyciąganie kasy z urzędu na zapisane dzieci, które w ogóle tam nie przychodzą..

REKLAMA

# Jeep

21.12.2016 14:43

Bezstresowe wychowanie Antoniego
stoi sobie w trolejbusie pan, obok niego siedzi kobieta z dzieckiem na kolanach; tłok oczywiście spory; a dzieciak ze swoistym zacięciem w oczach - kop! w nogę stojącego pana; on się nie odezwał myśląc że to pomyłka, a tu znów: kop! w jego nogę i bezczelny uśmiech dzieciaka; na to zbulwersowany pan normalnym głosem: nich pani skarci syna, on kopie mnie celowo w nogę. na to kobieta: nie skarcę, wychowuję dziecko bezstresowo. mężczyzna zachował stoicki spokój, odsunął się po prostu od niesfornego dzieciaka; trolejbus staje na przystanku, obok kobiety z dzieckiem wstaje dryblas-student do wysiadania ale zanim wysiada - wyjmuje z buzi zżutą gumę, przykleja do czoła kobiety i mówi: "wie pani, ja też byłem wychowany bezstresowo" i wychodzi. kobieta czerwona jak burak milczy bo cóż ma powiedzieć.

# subaru

22.12.2016 10:21

ten kawał to ma już z 15 lat - wersje są także z autobusem i tramwajem.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl