Forum › Białołęka
Ładna dzisiaj pogoda
# Zwolennik 24.09.2005 10:01 |
|
Ponieważ w zasadzie dzis już powinna być cisza wyborcza to może jakis temat relaksujacy, moze cos jest jednak dobrze, może cos dobrze zbudowano, może nie ma tylko samych błędów a ludzie nie są tylko źli i rozgladający się za pieniądzem nielegalnym, może o kimś można powiedzieć naprawdę coś dobrego a nie tylko obrzucać błotem???
Ciekawe czy ktoś zechce zabrać na ten temat głos ??? |
# SUPER CHRUPER 24.09.2005 10:29 |
|
Zwolenniku,mam nieodparte wrażenie że chcesz odwrucić uwagę publiki która jeszcze nie ma pewnego kandydata a może się dowiedzieć tego i owego o kandydatach.A cisza wyborcza jest dla kandydatów a nie dla oddających głos. Przeczytaj wypowiedz niejakiej "nowej w PIS " czy jakoś tam.A może prawda woczy kole i lepiej udawać że problemu nie ma.Ja sam jeszcze się wacham na kogo mam oddać głos,ale jak czytam takie wypowiedzi to mam przyszłościowy i klarowny obraz takiego kandydata.Wątpie że to prowokacja bo nikt sie nie wypowiada (chodzi o nieprawde) w gronie członków KLUBU czy PIS,u! Za duże ryzyko na przekłamanie...Albo że jesteś zwolenikiem spiskowej teorii dziejow i sądzisz że anty-wypowiedz napisała sam H.M
to by było śmieszne ale i tragiczne .Oznaczało by to twoje subiektywne podejście do sprawy. |
# Zwolennik 24.09.2005 12:38 |
|
HM nie ma z moją wypowiedzią nic wspólnego, jak już wczesnie wspomniałem jestem za HM i to na nią będę głosował. Natomiast jeśli zbierasz opinię o kandydatach to na tym forum nie wiele się dowiesz bo walczą ze sobą poglądy PISu i podupadłego SLD. Ponadto jeśli chodzi o Stańczyka to jednak jest to postać, którą wiele osób zna i która budzi emocje. Natomiast są inni kandydaci np do senatu jak Zawiślak, który oblepił ulotkami wszystkie klatki schodowe na Erazma i choć jak twierdzi jest "prosto z tarchomina" to nikt nic o nim nie chce powiedzieć
|
# Aśka 24.09.2005 14:32 |
|
Jaka postać Stańczyk.Rządny władzy i profitów.
Znów odpadnie.Co będzie dalej.Ano pozbiera sie chlop i wystartuje w kolejnych... |
# zawiedziona 24.09.2005 14:42 |
|
Chce Historyka..
|
# ali g 24.09.2005 15:08 |
|
hej zawiedzona-ja jestem historykiem
|
# docent 24.09.2005 15:23 |
|
O to kilka pytan ktore potwierdzi twe jestestwo:
Gdzie spoczywaja doczesne szczatki bp. Ignacego Krasickiego? Z jakim ruchem religijnym wiazałbys taborytow? Gdzie panował w ostatnich latach zycia Stanisław Leszczynski? Ile bylo stanow sejmujacych w I RP? JAK PIERWOTNIE NAZYWAŁ SIE wOJCIECH kETRZYNSKI SENIOR? Jako cześc Prus Wschodnich Pl otrzymała w traktacie wersalskim? Kiedy powstał departament IV SB? Kto był szefem sztabu Rydza -Smiglego w 1939R. kTO dowodzil Armia Prusy? Kim byl "Monter"? Co wiesz o braciach Szeptyckich? |
# Zwolennik 24.09.2005 16:06 |
|
Myślę że warto aby Aśka oprócz pożądania Historyka (bo chyba nie historii) zaglądała czasem do słowniczka ortograficznego
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 24.09.2005 21:00 |
|
Tak, Zwolennik. Dzisiaj ladna. Ale jutro o tej porze...hm, hm...
Twoja Pani Hania albo ci nasypie suchego do michy, albo dostaniesz takiego kopa w d...pe, ze ci przedwczorajszy obiad uszami wyjdzie ...he, he. Czego Ci, Kochany, bardzo z Antonim zyczymy ! |
# Zwolennik 24.09.2005 23:17 |
|
Dziękuję za życzenia.Czas pokaże kto miał rację. Ale z dyskusji na tym forum wynika, że nikt nie uzyskał takiej popularności jak Stańczyk i HM, o Kaznowskim mdłe wspomnienie a o Przybylskim zupełnie zapomniano, no i tylko ja pamiętam, że mamy jeszcze z dzielnicy Zawiślaka kandydata na senatora. Nieprawdaż Matko ?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.