Forum › Białołęka
Która prawdziwa ?
# żdziwiony 09.11.2006 17:06 |
|
Po osiedlu krążą dwie ulotki kandydatki na radną z Gospodarności Jadwigi Matusiewicz.W jednej czytamy że jest Przewodniczącą Zespolu Spółdzielni Mieszkaniowej osiedla Styefanika a w drugiej że jest Przewodniczącą Zarządu Wspólnoty Mieszkaniowej Osiedla Stefanika. Ponieważ jestem mieszkańcem nigdy nie słyszałem że jest u nas spółdzielnia-co na to autorka.
I jeszcze jedna drobna uwaga. W wykazie co zrobilam wymienione jest ..utworzenie przejścia dla pieszych na ul.Stefanika. Wiem ,że to nie Pani zasługa tylko pana Gralewicza i pana Opolskiego co wcześniej sygnalizowali w Informatorze osidlowym.Wydaje mi się że nie wypada czyjejś pracy traktować jako swoją. |
# policjant 09.11.2006 21:24 |
|
Wymalowanie pasów w tym miejscu to mógł być tylko pomysła pana opolskiego. umieszczone sa niezgodnie z przepisami o ruchu drogowym. Są zbyt blisko wyjazdu z ul Pajdaka.
|
# szeregowy 10.11.2006 18:59 |
|
Panie policjancie niedouczony.Powinien Pan wiedzieć że zgłaszają problem ludzie .Projekt robi ZDM i on działa zgodnie z przepisami .Chyba że jak zwykle policjant ma rację.
Ucieklo Panu to co najważniejsze że Jadzia sukcesy bierze na siebie.Są dwie wersje ulotki może pisze trzecią. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.