Forum › Białołęka
GDZIE JEST STEFAN ZAWADZKI ???
# WALERKA 08.11.2006 17:02 |
|
Robi wspólną kampanię z Agape. I wygra.
|
# Józek z Erazma. 08.11.2006 18:36 |
|
Jest fachowcem.Takich radnych jak Pan Stefan Zawadzki potrzebujemy na Białołęce.Niech pozostali kandydaci się od Niego uczą kultury.
|
# Jarek_F 08.11.2006 19:22 |
|
Walerko
Poczytaj uważnie posty wyborcze na tym forum i nie pisz głupot kobito. W śród kandydatów do rady dzielnicy są czterej współzałożyciele klubu: - FILIPOWICZ MICHAŁ - Fronczak Marek - Gruchała vel Gruchalski Jacek - Sągajło Adam Kandydujący z PiS-u Andrzej Telakowiec jest kierownikiem sekcji piłki nożnej Żaków. Do Rady Warszawy kandyduje z Białołęki współzałożyciel klubu: - Drzewiecki Wiesław Ja prywatnie popieram w wyborach swojego syna MICHAŁA FILIPOWICZA. |
# Rodzic 08.11.2006 21:28 |
|
To już jest przesada!! Sągajło Adam?? ..to nie do pomyślenia! Może by się tak p.Adam pochwalił swoimi osiągnięciami jako pedagog. Uczył mojego syna i to co robił z uczniami jest poniżej jakiejkolwiek krytyki. Zresztą już chyba dyrekcja rozwiązała ten PROBLEM. Nie jestem w stanie zrozumieć kto go wpuścił na liste PISu..to kompromitacja dla ludzi którzy układali listy!!
|
# piotrek 08.11.2006 22:12 |
|
FAKOWCEM CHYBA , A NIE FACHOWCEM
|
# Edyta 08.11.2006 22:44 |
|
Dobrze Jarek że podaleś tych wspólzałożycieli. Po co tam poszli -skoro tak ich pędzi do polityki ?
|
Włodkowski B. 08.11.2006 23:36 |
|
I dlatego w organizacjach pozarządowych powinien być jasny podział kompetencji i jasny głos kierowniczy. Aby nie wykorzystywać dobrych przedsięwzięć w różnych - niekoniecznie szlachetnych - celach.
P.S. Co do kampanii p. Stefana (zresztą z mojej listy - jestem zażenowany). Agape pisze, że nie popiera p. Zawadzkiego, a on swoje. Próbował też wciągnąć w swoje gierki nazwę 'Avetki'. Kompromitacja. Potwierdza się, że nie są istotne listy, ważni są LUDZIE. P. Stefana mimo wszystko pozdrawiam. |
# IXI 10.11.2006 18:47 |
|
Jarek i ty jesteś z Agape ty jesteś frajer
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.