Forum › Targówek
# bródzianin 21.05.2021 08:54 |
|
Czyli mogę zabić bezkarnie każde zwierzę, które wejdzie na moją prywatną działkę?
Nikt, nic w tym temacie nie zrobi? |
# Szatan 21.05.2021 09:40 |
|
Ja to martwe jeże widzę na całej trasie ulicy rembielinskiej aż do trasy S8 nawet na tym wiadukcie jednego martwego widziałem więc raczej to nie działanie tych co tym akurat terenem się zajęli . Bo rozwalone wybebeszone jakby zaatakowane jeże były i przy suwalskiej i toruńskiej . I nie było w tamtym miejscach żadnych prac. Więc trzeba szukać przyczyny gdzie indziej . W tamtych okolicach widziano szczury może to jest powód .
|
# Major 21.05.2021 10:46 |
|
#Szatan napisał(a) 21.05.2021 09:40 Szczur raczej jeżowi nic nie zrobi, tym bardziej zdrowemu. Bardziej obstawiałbym kosiarkę albo psa.Ja to martwe jeże widzę na całej trasie ulicy rembielinskiej aż do trasy S8 nawet na tym wiadukcie jednego martwego widziałem więc raczej to nie działanie tych co tym akurat terenem się zajęli . Bo rozwalone wybebeszone jakby zaatakowane jeże były i przy suwalskiej i toruńskiej . I nie było w tamtym miejscach żadnych prac. Więc trzeba szukać przyczyny gdzie indziej . W tamtych okolicach widziano szczury może to jest powód . |
# WrednyKocur 22.05.2021 18:06 |
|
#Szatan napisał(a) 21.05.2021 09:40 Ja to martwe jeże widzę na całej trasie ulicy rembielinskiej aż do trasy S8 nawet na tym wiadukcie jednego martwego widziałem więc raczej to nie działanie tych co tym akurat terenem się zajęli . Bo rozwalone wybebeszone jakby zaatakowane jeże były i przy suwalskiej i toruńskiej . I nie było w tamtym miejscach żadnych prac. Więc trzeba szukać przyczyny gdzie indziej . W tamtych okolicach widziano szczury może to jest powód . Jeże żywią się szczurami, nie odwrotnie! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.