REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Konsutacje spolezne w sprawie tramwaju

# merx

14.11.2010 15:35

W goracej sprawie o przebieg tramwaju na Winnicy, w ostatnim Echu wypowiedzial sie przedstawiciel ZTM. O konsultacjach spolecznych powiedzial: "Koncepcja była też konsultowana z właściwymi komórkami organizacyjnymi urzędu miasta oraz Komisją Dialogu Społecznego ds. Transportu (m.in. "Zielone Mazow-sze, SISKOM, Stowarzyszenie Moja Białołęka, Warszawskie Towarzystwo Cyklis-tów)."
To byly jakies pseudo konsultacje spoleczne. W konsultacjach braly udzial rozne organizacje ogolnowarszawskie z roznymi ambicjami, ale zabraklo w nich mieszkancow Winnicy. Np przedstawicieli rad osiedli albo z jakiegos komitetu protestacyjnego. Co w tych konsultacjach dotyczacych Winnicy robilo Stowarzyszenie Moja Bialoleka (stowarzyszenie Borowskiej i Jaworskiego), ktore dziala na Zielonej Bialolece Wschodniej, na drugim krancu dzielnicy?
To przypomina konsultacje spoleczne w sprawie Czajki, kiedy MPWiK chcial znalezc na sile jakas "konkurencje spoleczna" do konsultacji zamiast najbardziej zainteresowanego sprawa Stowarzyszenia Nasza Choszczowka.

# cobra22

14.11.2010 19:53

TRAMWAJ:
GŁOSUJCIE NA PO!
TYLKO ONI SĄ GWARANCJĄ POWSTANIA LINI TRAMWAJOWEJ!

# czytelnik

14.11.2010 21:13

cobra miałeś do wyborów już się udzielać na forum. Czyżby słowo partyjne PO?

REKLAMA

# cobra22

14.11.2010 21:19

czytelniku, przeczytaj uważnie:
"ostatni dzień wpisów" a nie "ostatni wpis"
więc słowo to słowo i nie partyjne, ponieważ nie należałem, nie należę i nie będę należał do żadnej partii nawet PO

# NN

15.11.2010 18:11

Czy mój głos nie będzie zbyt polityczny? Może - zgodnie z sugestią premiera - odpolitycznić mój głos i go nie oddać? Zostało mi tylko kilka dni na podjęcie decyzji, czas nagli. Ale na kogo nie oddać głosu, żeby to nie wygląsało zbyt politycznie...

Matka_Sławka_z_Gdańska

15.11.2010 18:30

... a wiecie? To sie okaze w nocy z niedzieli na poniedzialek.
Jak to rana nie przyjda i nie wezma, to bedziecie mogli zyc w przekonaniu, ze nie wygladalo. Ze tym razem, jeszcze nie....

REKLAMA

# pamiętający

15.11.2010 23:39

w okręgu wyborczym Gęsiny proponuję oddawać czyste kartki. Z pewnością umiejetnie to wykorzysta PO.

# Iwona K

16.11.2010 00:03

Nie dziwi Was fakt, że Jawoskiego nie broni żadny kadydat PO podpisujący się imieniem i nazwiskiem. Tylko dziwni zamaskowani.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA