Forum › Białołęka
Konsutacje spolezne w sprawie tramwaju
# merx 14.11.2010 15:35 |
|
W goracej sprawie o przebieg tramwaju na Winnicy, w ostatnim Echu wypowiedzial sie przedstawiciel ZTM. O konsultacjach spolecznych powiedzial: "Koncepcja była też konsultowana z właściwymi komórkami organizacyjnymi urzędu miasta oraz Komisją Dialogu Społecznego ds. Transportu (m.in. "Zielone Mazow-sze, SISKOM, Stowarzyszenie Moja Białołęka, Warszawskie Towarzystwo Cyklis-tów)."
To byly jakies pseudo konsultacje spoleczne. W konsultacjach braly udzial rozne organizacje ogolnowarszawskie z roznymi ambicjami, ale zabraklo w nich mieszkancow Winnicy. Np przedstawicieli rad osiedli albo z jakiegos komitetu protestacyjnego. Co w tych konsultacjach dotyczacych Winnicy robilo Stowarzyszenie Moja Bialoleka (stowarzyszenie Borowskiej i Jaworskiego), ktore dziala na Zielonej Bialolece Wschodniej, na drugim krancu dzielnicy? To przypomina konsultacje spoleczne w sprawie Czajki, kiedy MPWiK chcial znalezc na sile jakas "konkurencje spoleczna" do konsultacji zamiast najbardziej zainteresowanego sprawa Stowarzyszenia Nasza Choszczowka. |
# cobra22 14.11.2010 19:53 |
|
TRAMWAJ:
GŁOSUJCIE NA PO! TYLKO ONI SĄ GWARANCJĄ POWSTANIA LINI TRAMWAJOWEJ! |
# czytelnik 14.11.2010 21:13 |
|
cobra miałeś do wyborów już się udzielać na forum. Czyżby słowo partyjne PO?
|
# cobra22 14.11.2010 21:19 |
|
czytelniku, przeczytaj uważnie:
"ostatni dzień wpisów" a nie "ostatni wpis" więc słowo to słowo i nie partyjne, ponieważ nie należałem, nie należę i nie będę należał do żadnej partii nawet PO |
# NN 15.11.2010 18:11 |
|
Czy mój głos nie będzie zbyt polityczny? Może - zgodnie z sugestią premiera - odpolitycznić mój głos i go nie oddać? Zostało mi tylko kilka dni na podjęcie decyzji, czas nagli. Ale na kogo nie oddać głosu, żeby to nie wygląsało zbyt politycznie...
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 15.11.2010 18:30 |
|
... a wiecie? To sie okaze w nocy z niedzieli na poniedzialek.
Jak to rana nie przyjda i nie wezma, to bedziecie mogli zyc w przekonaniu, ze nie wygladalo. Ze tym razem, jeszcze nie.... |
# pamiętający 15.11.2010 23:39 |
|
w okręgu wyborczym Gęsiny proponuję oddawać czyste kartki. Z pewnością umiejetnie to wykorzysta PO.
|
# Iwona K 16.11.2010 00:03 |
|
Nie dziwi Was fakt, że Jawoskiego nie broni żadny kadydat PO podpisujący się imieniem i nazwiskiem. Tylko dziwni zamaskowani.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.