Forum › Wawer
Konstruktor w Międzylesiu atrakcje dla dzieci
# jullia37 15.06.2016 13:43 |
|
Super spędzone popołudnie w Konstruktor w Międzylesiu, kreatywnie
|
# anettka47 15.06.2016 13:44 |
|
Racja, świetne miejsce dla dzieciaków i profesjonalna opieka. Zostawiłam tam dziecko na 3 godziny i nawet nie zauważyło, że mnie nie ma ;p
|
# anettka47 15.06.2016 13:45 |
|
Polecam wszystkim, którym zależy żeby dzieci robiły coś innego niż bezsensowne siedzenie przed komputerem. Konstruktor zmusza do myślenia i kreatywności.
|
# anetta47 15.06.2016 13:45 |
|
Racja, świetne miejsce dla dzieciaków i profesjonalna opieka. Zostawiłam tam dziecko na 3 godziny i nawet nie zauważyło, że mnie nie ma ;p
|
# aneta47 15.06.2016 13:45 |
|
|
# asss 01.08.2017 12:44 |
|
Świetny przewodnik jest w Mikrokosmosie. To park rozrywki z ekspozycją owadów w dużych rozmiarach w Ujeździe, niedaleko Łodzi. Dla mnie rewelacja, bo przez kilka lat zajmowałem się obróbką owadów, a teraz dzieci chcę zachęcić do pasji przyrodniczej. Bardzo, a to bardzo duży park z wieloma zabawkami. Dla samych zdjęć warto się wybrać, bo jednak coś takiego w albumie to jedna z lepszych pamiątek :) Spokojnie 3 godziny atrakcji za niewielkie pieniądze.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.