Forum › Bielany
# kaachaaaa 09.04.2018 08:18 |
|
Według niektórych jestem "słoikiem", ale w swojej rodzinnej miejscowości nie widziałam nigdy takiego wieśniactwa jak tu. Codziennie pod blokiem widzę wyrzucany przez okno spleśniały chleb. Proponuję samemu zjadać stare jedzenie, a nie rzucać ptakom.
|
# 3stość 09.04.2018 08:49 |
|
Należy postawić jeszcze dziadomaty. Do wyłapywania osób wyrzucających żywność na trawniki, podkarmiających w ten sposób ptaki i szczury.
|
# sandacz 09.04.2018 09:06 |
|
Najlepsi są dziadkowie co plują na chodnik flegmą lub przytykają jedną dziurkę nosa a drugą strzelają wydzieliną na chodnik. Poza tym niektórzy śmierdzą w swoich garniturach sprzed 20 lat. Na Wrzecionie pełno takich dziadów chamów.
|
# makarywary 09.04.2018 11:12 |
|
takich samych dziadów, tylko młodszych spotkasz w ogromnych stadach na chrzanowie
|
# dfewrrrre 09.04.2018 22:05 |
|
Pomysł dobry, ale znając życie, niewiele z tego wyjdzie. Jesteśmy narodem, który lubi robić wbrew. Nie szanujemy przestrzeni wspólnej. Niewiedza czy głupota też ma swoje miejsce. Ludzie wyrzucają stare, często spleśniałe pieczywo. I myślą, że robią ptakom przysługę. A to bzdura. Bardzo dużo osób wyrzuca mnóstwo rzeczy przez okno. Niestety, brak kultury jest znaczny. A na Wrzecionie - no cóż, obawiam się że szybko te urządzenia zostaną zniszczone. A szkoda
|
# sandacz 10.04.2018 21:20 |
|
Na Młocinach widziałem z kolei dziadów chodzących z kupą w majtach od tygodnia co najmniej.
Na Wrzecionie są przynajmniej toi-toje to jeszcze można ogarnąć , z kolei na Młocinach wali się pod siatką czy ogrodzeniem, bo nie każdy doleci do mcdonalda ....... |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.