REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Kogo polecacie do przeprowadzki firmy?

# marekk

14.12.2020 12:05

Kogo polecacie do przeprowadzki firmy? Zależy mi na firmie terminowej i solidnej. Mam do przewiezienia sporo drogiego sprzętu i nie chciałbym, żeby uległ on zniszczeniu w trakcie transportu. Pozdrawiam serdecznie

# Radek18

16.12.2020 09:07

Moim zdaniem zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ofertę Mrowka-bagazowka.pl . Firma ta zajmuje się zarówno przeprowadzkami krajowymi, jak i zagranicznymi. Poza tym o ile pamiętam, w razie potrzeby można u nich wynająć magazyn, czy zlecić przewiezienie dobytku firmy. Bardzo elastyczna firma, zważająca na potrzeby klienta, jak również najwyższe bezpieczeństwo przewożonych rzeczy. Od siebie polecam właśnie ich:)

# babica

19.01.2021 11:38

W przeprowadzkach to oni nie mają sobie równych: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Także warto się do nich odezwać, bo serio nie znam nikogo, kto byłby niezadowolony z ich usług.

REKLAMA

# celesta

16.03.2021 14:44

Również polecam firmę Japa&Co. Faktycznie nikogo lepszego nie znajdziesz. Indywidualnie podchodzą do klienta i są przygotowani do każdej przeprowadzki. Pomogą ze wszystkim i można się z nimi dogadać w każdej sprawie.

# wiktoria63

17.03.2021 13:32

na przechowywanie rzeczy jakby Ci w nowym mieszkaniu zabrakło miejsca polecam http://box-storage.pl/ rzetelna firma, ktora ma dobra ochrone i zabezpieczenie terenu i po rzeczy mozesz isc kiedy chcesz. polecam

# s%u0142oneczko

20.04.2021 12:36

Do przeprowadzki firmy mogę Ci polecić firmę Japa&Co. Przeprowadzali już dużo i wielkich i małych firm i nikt nie narzekał, a wręcz przeciwnie ;) Także jestem przekonana, że z Twoją też się szybko uwiną :)

REKLAMA

# pokost

27.04.2021 10:19

Adexim - potwierdzam. Wszystko nam u nich przebiegało wzorcowo, zero problemów i komplikacji. W zasadzie zrobiliśmy dokładnie to, co chcieliśmy. Bez opóźnień, konfliktów, uszkodzenia rzeczy itd. Dlatego ogólnie uważam, że temat został załatwiony wzorcowo, tym bardziej że nie był łatwy.

# rossa

22.06.2021 15:26

Japa&Co jest najlepsza, to fakt. Mają super zgraną ekipę, która szybko ogarnia całą przeprowadzkę i pomaga ze wszystkim. W tej branży są najlepsi :)

# jasminee

03.08.2021 14:47

To fakt, Japa&Co jest najlepszą firmą od przeprowadzek. Tutaj można znaleźć do nich kontakt: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/. Są genialni w tym co robią, także warto się do nich odezwać.

REKLAMA

# trops

09.09.2021 10:13

Adexim - wszystko zostało załatwione w ustalonym terminie, bez opóźnień i komplikacji. Firma nie działała tylko przez jeden dzień - kolejnego już wszystko było w najlepszym porządku. Zależało nam na czasie, ale ważny też był poziom realizacji - co do tego nie mieliśmy się co czepiać.

AntoninaTosia91

25.10.2021 13:23

Nie ja nie polecam firmy Japa&Co jak wszyscy, ja tylko opiszę ich usługę:
- solidna,
- punktualna,
- profesjonalna,
- pomocna oraz tania.
Warto zaufać.

# skanilka

14.12.2021 14:53

Również jestem "fanką" firmy Japa&Co. A to dlatego, że właśnie tak powinna wyglądać każda firma, która zajmuje się przeprowadzkami. Zajmują się wszystkim szybko, sprawnie i za dobre pieniądze. Można do nich smiało się odezwać, bez względu na wielkość przeprowadzki.

REKLAMA

# dukla

21.02.2022 13:07

Japa&Co jest najlepszym wyborem, bez względu na rodzaj i wielkość przeprowadzki. Chłopaki są świetni i poradzą sobie ze wszystkim. Także nie ważne ile masz rzeczy do przewiezienia i ile to będzie kilometrów, warto się do nich odezwać.

# Campa

20.04.2022 15:41

Ja też uważam, że jeżeli ma się zaplanowaną przeprowadzkę, to najlepiej zgłosić się do firmy Japa&Co. Im nie trzeba nic tłumaczyć, oni sami wszystko ogarniają szybko i sprawnie. Oby było więcej takich firm na rynku.

# kodana

23.05.2022 10:51

Ja mogę polecić poradnik, dzięki któremu ogarnięcie przeprowadzki nie będzie wydawało się takie trudne: https://www.japa-przeprowadzki.com.pl/poradnik Są tam podane wszystkie wskazówki i informacje, które ułatwiają całe to przedsięwzięcie.

REKLAMA

# awassa

18.04.2023 14:20

Jeżeli ktoś musi się przeprowadzać, to najlepiej odezwać się do Japa&Co. Nikt nie ogarnie tak szybko przeprowadzki jak oni. Potrafią wszystko szybko ogarnąć, na pewno o wiele sprawniej niż zrobiłoby się to samemu.

# moderni

12.11.2024 16:00

No pewnie, że Japa&Co to najlepszy wybór, jeżeli chodzi o firmy od przeprowadzek. Solidni, przygotowani i bardzo sympatyczni. Do tego ceny też mają bardzo przystępne. Same plusy :)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni