Forum › Białołęka
jak oceniacie pracę urzędu dzielnicy Białołęka?
# jaga 29.05.2003 22:58 |
|
Jak oceniacie pracę poszczególnych wydziałów urzędu naszej dzielnicy? Ja nie mam tylko zastrzeżeń do pracy pań kasjerek przyjmujących podatki. Podczas załatwiania różnych spraw w wydziałach architektury, geodezji, iwestycyjno-technicznym spotkałam się z niekompetencją, olestwem i ignorancją może macie inne doświadczenia?
|
# martyna 30.05.2003 09:41 |
|
Ja miałam miłe doświadczenia z paniami od dowodów osobistych. Zwlekałam ze zmianą po zmianie nazwiska i, jak już musiałam koniecznie zmienić, to mi zrobiły to z dnia na dzień! Ale np. w wydziale architektury jest jedna pani, która, jak się ją poprosi o informacje na temat planów zagospodarowania dzielnicy, daje mapę i każe sobie szukać, a jak się ją o coś zapyta, to mówi, że nie wie. To po co ona tam jest??? Druga z pań z wydziału architektury jest zdecydowanie milsza i kompetentniejsza.
|
# pola 31.05.2003 00:27 |
|
Panie są genrealnie miłe ale dla mężczyzn..... Mąż ostatnio załatwił taaaką spraaawę-( czytaj skomlikowaną) że żadne kobieta rady by nie dała.......Więc wszystko załatwiam z mężem i jest cool.
|
m0n1ka 02.06.2003 12:12 |
|
W piątek załatwiałam zaświadczenie o uprawnieniu do głosowania. Pani, które mnie przyjęła, była bardzo miła, zaprosiła, zebym usiadła, bo to chwilę zajmie i wszystko bez mrugnięcia okiem i zbędnego zwlekania przygotowała.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.